miś fazi pisze:najpierw zdejmij tapicerkę z drzwi i zobacz czy pod tapicerką masz gąbkę lub folię przyklejoną starannie na obwodzie drzwi
Mam gąbkę co mnie bardzo zaskoczyło myślałem że będzie folia
Cieknie w jednym miejscu reszta suchutka (widać gdzie), góra troszkę odklejona...
Jak ktoś chce niech napisze czym by ty kleić jak nie to nie aby tematu nie zmieniać:P
Co do reszty ta gąbka pod wyciszeniem za schowkiem pasażera jest mokra koło dmuchawy... nie jestem jej w stanie wyciągnąć (aby to rozebrać musiał bym rozebrać druga stronę tak też zrobiłem ale kawałek zatrzymałem się na pokrywie bezpieczników tą za tą właściwą pokrywą coś jak by na wzór plastra miodu... :/ WTfyyy co to może być że to je mokre
Michał MK2 pisze:sprawdz kanały odplywowe szybra bo moga byc zapchane jak otworzysz drzwi to przy tej osłonie na kable bedzie wystawała gumowa rureczka wsadz do niej jakis drutcik delikatnie przepchaj lub jak masz dostep to sprezonym powietrzem dmuchnij.powodzenia
To sprawdzę ale jutro... bo już miałem tego dość... I tak jest coś na rzeczy z powyższym...