Po założeniu "gleby" uczysz się jeździć od nowa, rozsądnie i myśląc a nie tylko gaz do przodu i "jakoś przejade"krystek21 pisze: Teraz jeżdżę na serii i nie wyobrażam sobie gwintu na moje drogi.
gwint czy kit
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
gwint czy kit
et55 to ani na serii ani na gwincie nie wsadzisz.
Odp: gwint czy kit
Ja miałem kit mts amory i weitec spr całość na jakieś -100 koła 14 i byłem zadowolony, nie widzę potrzeby kręcić co 2 miesiące, bo albo masz glebę albo nic.
- CzesiuStg
- Mały gagatek
gwint czy kit
Witam mam ten sam problem..
planuje w najblizszym czasie uziemic mojego Varianta i zastanawiam sie w jaki sposob.. co bedzie lepsze..
czy gwint czy kit..
duzo jezdze samochodem wiec komfort tez sie liczy..
pomozecie?
cena tak hmm do 1000?
oczywiscie jak cos taniej to tez nie zaszkodzi
planuje w najblizszym czasie uziemic mojego Varianta i zastanawiam sie w jaki sposob.. co bedzie lepsze..
czy gwint czy kit..
duzo jezdze samochodem wiec komfort tez sie liczy..
pomozecie?
cena tak hmm do 1000?
oczywiscie jak cos taniej to tez nie zaszkodzi
Zapraszam http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=509158" onclick="window.open(this.href);return false;
gwint czy kit
A przeczytałeś ten temat od początku?
W tej kasie brałbym nowy gwint FK lub używany kw var2 czy też inny z regulacją twardości
W tej kasie brałbym nowy gwint FK lub używany kw var2 czy też inny z regulacją twardości
- CzesiuStg
- Mały gagatek
gwint czy kit
ale troche ciezko jest z dostepnoscia do III variant. a co myslisz o kombinacji przod gwint z tyl springi ?
moglbys kolego jakimis linkami wspomoc?
moze byc z nizszych polek.
moglbys kolego jakimis linkami wspomoc?
moze byc z nizszych polek.
Zapraszam http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=509158" onclick="window.open(this.href);return false;
gwint czy kit
W odwrotności do CzesiuStg chcę założyć Gwint z tyłu a kit z przodu. Czy takie połączenie ma sens?