VII VAG NYSA 8/9 CZERWCA 2013
VII VAG NYSA 8/9 CZERWIEC 2013
Tylko może zamiast snuć domysły ( z których potem może wyjść niezłe zamieszanie) poczekajcie aż ktoś z organizatorów się wypowie. Po co robić niepotrzebny zamęt.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
każdy z wjeżdżających wypełnił deklaracje i między innymi po tym wiadomo kto zostaje ,do tego jest lista z nr rejestracyjnym pojazdu oraz imieniem i nazwiskiem, którą się wysyłało na email,do tego numerowane bilety,więc nie wiem w czym problem,co do osób które wchodzą pieszo to nie mają one możliwości rozbicia namiotu
Ponawiamy apel , impreza ma charakter "piknikowy" gro ludzi będzie z dziećmi , dlatego też ważne są elementarne zasady bezpieczeństwa więc prosimy o kulturalne zachowanie , to procentuje na przyszłość , osoby nie przestrzegające tych zasad będą niestety usuwane z terenu imprezy , bez taryfy ulgowej , jaką sobie opinie wypracujemy taka zostanie nam przyklejona , a chodzi o to abyśmy w kolejnych latach mogli się spotkać.
Z poważaniem
organizatorzy
Z poważaniem
organizatorzy
Ba.........................
kurde, ze tez nikt nie wpadł an tak dobry pomysł wiele zlotów temu - co chwile podkreślać piknikowosc zlotu - mam szczerom nadzieje ze dojdzie to do mózgu maxymalnej ilosci osob poki nie zaszumi w nich alkohol
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- *eVWeliska*
- Nowicjusz
jak można sprawdzić czy faktycznie jesteśmy na liście osób które powinny być na liście wjazdowej,chodzi mi o to żeby wykluczyć taką sytuacje że przy bramie okaże się że nie możemy wjechac bo nie ma nas na liście,choć powinniśmy tam być pozdro
Każdy kto jest na liście dostał od nas odpowiedź na pocztęmarbino86 pisze:jak można sprawdzić czy faktycznie jesteśmy na liście osób które powinny być na liście wjazdowej,chodzi mi o to żeby wykluczyć taką sytuacje że przy bramie okaże się że nie możemy wjechac bo nie ma nas na liście,choć powinniśmy tam być pozdro
Jeżeli chcesz być bardziej pewny podaj mi swoje dane na PW to Ci potwierdzę
Ba.........................
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
nooo, pochwal sie Sebus
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.