MK4 .:R32 DSG Konradzik - 2013
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
MK4 .:R32 DSG Konradzik - 2013 coming soon
ta bra to chyba do rysowania maski potrzebna lakier nowy więc nie wiem po co ona, ale to tylko moje zdanie
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
Pewnie tylko na zloty będzie zakładałPOOREK pisze: ta bra to chyba do rysowania maski potrzebna lakier nowy więc nie wiem po co ona, ale to tylko moje zdanie
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
kaminek, wystarczyło poszukać. Indywidualne tablice kosztują 1000 złotych, każdy urząd komunikacji udostępnia cennik.
Co tam ciekawego sie dziej przy aucie?
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
ostatnie szlify przed wyjazdem na Worthersee
wczoraj wleciał camber na przód, gwint z tyłu na dole, nowe dystanse, wymienione lampki w środku i jutro wpadnie navi, a dziś.... hmmmm
wczoraj wleciał camber na przód, gwint z tyłu na dole, nowe dystanse, wymienione lampki w środku i jutro wpadnie navi, a dziś.... hmmmm
KonradzikIV, będzie znaczek w grill?
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
- Radas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ładnie to wygląda, odnośnie cupry ja bym założył jakoś dasz radę, powodzenia i wrzuć foty przed wyjazdem jak zdążysz.KonradzikIV pisze:ostatnie szlify przed wyjazdem na Worthersee
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
niesynec pisze:KonradzikIV, będzie znaczek w grill?
dzisiaj pasowanie kół już pod wyjazd - wieczorem wpadnie navi na pokład, potem już tylko oklejanie na wyjazdRadas pisze:Ładnie to wygląda, odnośnie cupry ja bym założył jakoś dasz radę, powodzenia i wrzuć foty przed wyjazdem jak zdążysz.
miko pisze:spaaaaa
- goldenszeryf
- Nowicjusz
na ten wyjazd trzeba jakieś wjazdówki wykupywać ? czy tylko wsiadasz jedziesz i jesteś ?
- OliOKL
- Ziomek Łysego z Brazzers
- Auto: BMW 330D+
- Kontakt:
montujesz zamiast górnej poduszki amortyzatora i możesz pochylać całą kolumnę;)
Nocne Mary Squad
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
przydałby się mały aktual
auto po zimowaniu w garażu przeszło drobne, wręcz kosmetyczne zmiany, doszło parę pierdółek typu czarne lampki z czujkami ruchu, czarna lampka W8, NAVI MFD, koła dostały nową warstwę lakieru, założyłem w końcu zaciski z Cayenne Turbo - wymagało to zwiększenia dystansu na przodzie na 25mm koło wystawało masakrycznie więc doszła regulacja pochylenia na kielichach, tylne koło również zostało jeszcze bardziej wypchnięte - dystans 40mm, no i największa zmiana - kompletny układ wydechowy - typowy custom. no to teraz czas na fotki :
auto po zimowaniu w garażu przeszło drobne, wręcz kosmetyczne zmiany, doszło parę pierdółek typu czarne lampki z czujkami ruchu, czarna lampka W8, NAVI MFD, koła dostały nową warstwę lakieru, założyłem w końcu zaciski z Cayenne Turbo - wymagało to zwiększenia dystansu na przodzie na 25mm koło wystawało masakrycznie więc doszła regulacja pochylenia na kielichach, tylne koło również zostało jeszcze bardziej wypchnięte - dystans 40mm, no i największa zmiana - kompletny układ wydechowy - typowy custom. no to teraz czas na fotki :