Miałem jakiś czas temu przyjemność oglądania tego gofera i trzeba przyznać że robi on robotę i to konkretną... Teraz jeszcze widzę wpadły HCC to już całkiem jak marzenie musi wyglądać... Powodzenia w dalszych modach bo widzę że baaardzo dużo się tu dzieje
P.S
Wybrałeś już kolor felg?
Krzychu_ManUtd, dzięki
No na chwilę obecną nic się nie dzieje, bo brak środków by coś działać, ale lada dzień powinno się to zmienić
Co do koloru felg to zostaje klasyczny ORI srebrny.
Panie Boże spraw by mi się chciało tak jak mi się nie chce Od GT-ka do CL-a?!
Najwyższa pora zdmuchnąć grubą warstwę kurzu zalegającą na moim temacie
Przez długi okres były problemy finansowe, ale powolutku odbijam się od dna, a co za tym idzie listonosz ponownie zaczął znosić paczki
co to może być?
jakieś dziwne zawiniątka...
aaa to zielone pasy, które kupiłem na spontanie
a tak po za tym to zagościł nieco odmieniony front
Teraz priorytetem jest ogarnięcie szpulek, ale to nie prędzej jak w maju...po 10-tym
no nareszcie coś Krzychu w temacie piszesz już myślałem ze jakiegoś łopla kupiłeś i sie ukrywasz ciemny froncik zdecydowanie na plus a pasy to chyba jakiś rarytasik
taki rarytas, że pierwsze słyszę o zielonych pasach, wiem że w jahre były czerwone. Froncik wspaniale się prezentuje, jednak co stary typ grila to stary.
balon, ja nie Respekt by łopla kupować (joke ) znowu pracuje więc i kasa na mody jest stary, ja też nic nie wiedziałem o zielonych pasach, a tu prosze. Podpowiem tylko, że są one spoza koncernu VAG co do grilla to mam jeszcze plan zmienić "imicz" nowego typu...