[DIY] Bagażnik skończony(Audio się robi powoli)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nie ma panelu zdjemowanego ale ma karte pod panelem... no i nie ma w komplecie tych mini iso kurcze ze tez nie pamietam tej nazwy :/ ale jest ladniejszy bo kolorowy panel ma.... nie czerwony.... a czy on ma 2 pary wyjsc RCA? i to 4V??
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
mini ISO masz 3 osobne
-jedno do wzmacniacza dostaniesz spokojnie na allegro
-drugie do pilota - czasem jest na allegro samo, ale najczęściej dostaniesz tylko z pilotem
-do zmieniarki - nie widziałem na allegro baaardzo dawno
patrząc w BP patrzysz tylko w oznaczenie (CD50, CD70 itd) bo sama nazwa odnosi sie głównie do stylistyki i kolorów (niby różnią sie jakimiś funkcjami, ale jest to tak niezauważalne, że mało kto zwraca na to uwage)
jeśli stan dobry, jest karta i radio działa, to za 200PLNów możesz kupić (o ile nie będzie uciążliwe dla ciebie noszenie go ciągłe )
-jedno do wzmacniacza dostaniesz spokojnie na allegro
-drugie do pilota - czasem jest na allegro samo, ale najczęściej dostaniesz tylko z pilotem
-do zmieniarki - nie widziałem na allegro baaardzo dawno
patrząc w BP patrzysz tylko w oznaczenie (CD50, CD70 itd) bo sama nazwa odnosi sie głównie do stylistyki i kolorów (niby różnią sie jakimiś funkcjami, ale jest to tak niezauważalne, że mało kto zwraca na to uwage)
jeśli stan dobry, jest karta i radio działa, to za 200PLNów możesz kupić (o ile nie będzie uciążliwe dla ciebie noszenie go ciągłe )
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
to jest dallas md70... nigdzie go nie bede nosil... wymysle zaslepke... mam juz nawet patent dzieki za pomoc
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
- Łuki MK III
- Ma gadane
- Kontakt:
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Otwieram wielki konkurs pt. "Gdzie się schował wzmak"grzaneczka997 pisze:Kubus20, ladnie ladnie... a gdzie wzmak?
Kto zgadnie pierwszy może się ubiegać o pianę na jakimś zlocie
rozmiaru dokładnego Ci nie podam.narki pisze:witam
mam pytanko
jakiej grubosci jest ten oring przykrecony do drzwi??
tak zeby po przykreceniu panela wszystko idealnie sie schodzilo.
pozdruffka
ps. panelik sliczny ja jutro bede rzezbic:)
Ale na Twoim miejscu nie robiłbym tak jak ja.
Panel zrobiłbym tylko jako maskownicę a głośnik przykręcił poprzez dystans do drzwi.
Uwierz mi unikniesz wielu komplikacji.
Jak powiększysz sobie fotę to zobaczysz magiczne wrota, po otworzeniu których ukaże się dojazdówka, klucze itd.karuzov pisze:ladnie ladnie, a jak z dostempem do kola?? i czy robiles dodatkowa podloge czy tylko wylozyles materail
Zrobiona jest podłoga docięta pod wymiar z wiórówki, no i cała podłoga jest podniesiona do góry parę cm.
Nie problem, ale stwierdziłem, że za duzo miejsca mi to zabierze. Dechy leżą materiał już przyjechał, więc mozna zrobić, ale na razie nie chce.Łuki pisze:nieźle, nieźle... jeszcze boczki byś obudował ładnie
se zainstaluje w podsufitce, bede miał fajne eeechoŁuki pisze:no i głośniki w półke 6x9 dał
Teraz mam dużo wolnego czasu więc mogę działać...Łuki pisze:jednak sie zmusiłes widze, bo narzekałeś, że w tym roku to nie skończysz