Opony i felgi do Golfa MK III i Vento
Opony i felgi do Golfa mk3 i Vento
No to wlasnie czekam aż dojada, liczylem ze ktoś mial taki setup i bedzie wiedzial jak to wygladalo
brak podpisu
Ja chcialbym do Siebie zalozyc 17" 8J przod i 9j tyl. Planowany rozmiar opon na 8J 195/40, na 9J 205/40. W zwiazku z tym chcialem wiedziec czy trzeba bedzie zaginac ranty? Mam gwint, nie mam sierpow. Chcialbym spasowac to idealnie z buda, zeby felgi byly rowno z nadkolem, delikatne katy zeby nie zdzieralo bardzo opon.
- Mack.
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
to zdanie juz odpowiada na twoje poprzednie pytanieSiwy pisze:Chcialbym spasowac to idealnie z buda, zeby felgi byly rowno z nadkolem
chcesz miec ladnie - music zaginac i juz jakie et tych kół?Siwy pisze:czy trzeba bedzie zaginac ranty?
Siwy przy takim zestawie to kusi aż wystawienie rantów felgi tych gołych bez opony (naciąg) za obrys ranty błotników musowo robić trzeba
Siema, kupiłem felgi 17 8.5J i nie chcę robić naciunga;) tylko jak najnormalniej w swiecie miec opony normalnie na kołach, narazie nie mam gleby więc powiedzcie mi jakie na to założyc opony?
- marusiek1992
- Mały gagatek
Re: Opony i felgi do Golfa mk3 i Vento
Wchodzi. dlaczego ma nie wejść?Wesley pisze:Cbr600, ja bym zapytał czy to wejdzie najpierw
Chusteczkowe ;D bo 55 więc dystans 2 cm wchodzi ale rozklepie się;)
hehe wiesz co ja z wielkością opony bym zbytnio nie szalał bo jak dasz np 235/40 to Ci sie może oprzeć o amor, naładniej by było jakbyś zarzucił na to 205/40, na codzień w sam raz
- PatrykosPN
- Nowicjusz
Re: Opony i felgi do Golfa mk3 i Vento
Witam koledzy . Na tą felge jaka oponka bedzie najlepsza : 6Jx15" ET38
PatrykosPN, ja bym nakładał 195/50, a zawieszenie seria czy gwint?
- PatrykosPN
- Nowicjusz