Lubię to!Pietiapk1 pisze: Chociaż ja prosto powiedziałem, że chcę mieć auto zestrojone jak Rka Lewego i wszystko było jasne...
Jaki wydech wybrać?
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Jaki wydech wybrać?
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
Jaki wydech wybrać?
Ja tam byłem z własnym wydechem i IC
Sprzedam fotele Motorsport z Audi RS5. PRIV stan idelany 18000tys przebiegu
Jaki wydech wybrać?
Jeżeli wybiore kompletny układ (z downpipe) to musze zmieniać oprogramowanie? Jeżeli nie zmienie moge mieć jakieś problemy?
Jaki wydech wybrać?
nie musisz zmieniać.... o automatycznie da Ci z 15 ps wiecej a wystrojenie to juz zależy od silnika itp..
Jaki wydech wybrać?
A katalizator od MG jest taki że nie zapali się lampka że coś nie tak z spalinami?
Jaki wydech wybrać?
Kolego to jest Firma robiąca najlepiejw Polsce wydechy robią też na inne kraje klienci do nich wpadają:) Nie ma mowy o takich problemach... Nie mozesz zadozwnić do nich?? z kad jestes??
Jaki wydech wybrać?
Jestem z Zielonej Góry Wiem że to dobra firma, tylko że na niemieckich forach piszą że z niektórymi DP są problemy z czujnikami i sensory świrują Chciałem wiedzieć czy tak w tym wypadku jest, ale jak nie to wszystko gra i zadzownie spoko
Jaki wydech wybrać?
Nie najlepiej jesli podjedziesz do nich osobiście:) chyba ze bywasz w rejonach gorzowa wlkp to jak kiedys ebde to mozemy sie spotkac i pogadac
Jaki wydech wybrać?
To wszystko zależy nie od czujników tylko wysterowania silnika i temperatury EGT. Na to Michał nie ma wpływu.rabbit13 pisze:Jestem z Zielonej Góry Wiem że to dobra firma, tylko że na niemieckich forach piszą że z niektórymi DP są problemy z czujnikami i sensory świrują Chciałem wiedzieć czy tak w tym wypadku jest, ale jak nie to wszystko gra i zadzownie spoko
O EGT można napisać pracę doktorską, dlatego jeśli ktoś narzeka to nie na czujnik zamontowany przez MG tylko na tunera, z którym raczej się nie dogadał odnośnie wystrojenia auta.
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Jaki wydech wybrać?
To już wszystko wiem Więc raczej nie będzie problemu jezdzić z kompletnym układem bez programu..
@GTI2007:Od czasu do czasu bywam, także chętnie!
@GTI2007:Od czasu do czasu bywam, także chętnie!
Jaki wydech wybrać?
Szkoda wydanej kasy na wydech BEZ programu, tym bardziej, że wymiana DP ma poważny wpływ na pracę turbiny. Lepiej zrobić od razu program i mieć ładnie wstające turbo, gładko pracujący silnik i to wszystko bez szarpnięć i beknięćrabbit13 pisze:Więc raczej nie będzie problemu jezdzić z kompletnym układem bez programu..
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
Jaki wydech wybrać?
2200zl Nie duzy koszt a frajda jest to prawda!!!:)
Jaki wydech wybrać?
DP ze sportowym taktem jakos 2000 kola... caly jakos 3500 nie pameitam musisz zadzownic...