Golf mk3 1.8 aam 75KM vs Renault Megane Coupe 1.6 90KM
Dziś miałem okazje z kolegą spróbować się ze świateł. Pogoda jak to zimą ale asfalt dość suchy lecz śliski. Ja jeszcze na letnich ,kolega juz na zimówkach. Start jedynka wysuwam się na 3/4 długości załączam dwojke, kolega lekko odrobił i jestem pół długości z przodu. Cisnę na dwójce do ok 80km\h i niestety przeciągnąłem za długo, kolega się zrownał ze mną . Na trojce jeszcze chwilke ,kolega zaczął się wysuwać do przodu ale już skonczylismy bo sie zbliżalismy do nastepnych aut. Także uważam że remis , będę musiał się z nim sprawdzić w letnich warunkach i na dłuższym odcinku.
>>>>>White GL by Stary<<<<
skoro się wysunał na prowadzenie przed koncem to nie ma remisu a przegrałeś .
Latem tez przegrasz , pozdro !
Latem tez przegrasz , pozdro !
Mazda 5 2.0 pb 155km 187nm
no wiesz koncowka to juz odpuszczalem, on moze odpuscil pozniej, kto wie, napewno by mnie potem jednak wciagnał a napisałem remis bo jednak no na tym krotkim odcinku wygrywałem. Z reszta nie ma co się spinać czy remis czy przegrana, przeglądałem jego dane katalogowe i mamy podobne ksiazkowe czasy 0-100. Liczy się frajda ze starcia i tyle.
on ma 90 KM 130Nm a ja 75KM i 140Nm.
lepszy poglad byśmy mieli jakbysmy wykorzystali 3biegi i na 4tym jeszcze grzali.
pozdro
on ma 90 KM 130Nm a ja 75KM i 140Nm.
lepszy poglad byśmy mieli jakbysmy wykorzystali 3biegi i na 4tym jeszcze grzali.
pozdro
>>>>>White GL by Stary<<<<
Tez mysle że nie ma się co spinać a jak wygląda jeszcze sprawa z masą obu pojazdów ?
Jeśli bedziesz miał jeszcze okazje ustawić się z kolega na dłuższym odcinku to nagraj jakis filmik .
Powodzenia
Jeśli bedziesz miał jeszcze okazje ustawić się z kolega na dłuższym odcinku to nagraj jakis filmik .
Powodzenia
Mazda 5 2.0 pb 155km 187nm
- Raptus1984
- Gadatliwa bestia
jeszcze troche a w dziale KILLE będą wyścigi rowerowe
I co w tym takiego złego, Ty rozumiem latasz veyronem tak? Chcą chłopaki pisać jak im szło to niech piszą - co to komu przeszkadza... nie rozumiem takiego wyśmiewania
- Raptus1984
- Gadatliwa bestia
Mialem prawie dwa lata aam-a , znajomy ma identyczna renowke jak tak z ktora kolega sie ustawił. VW zawsze dostawał baty od żabki Tyle w temacie Pzdr
Przecież w starcie z kreski wygra auto z większą mocą 90 vs 75km a nie momentem, renia pewnie minimalnie cięższa