autor: lunatyk1981 » wt maja 07, 2013 15:18
pewnie to nie bedzie wieksza pomoc ale mialem podobnie, wymiana przekaznika nr 30 pomogla lecz po jakims czasie odalem auto do elektryka, po odebraniu auto znowu nie zachwycalo zachowaniem. Z czasem zrozumialem ze u mnie kwestia jest wlasciwe zamocowanie skrzynki bezpiecznikow, tzn pozadnie ja domknac itp nie wiem dokladnie co jest nie tak czy jakis kabel doprowadzajacy zasilanie do skrzynki jest przetarty czy sie zakrzywia gdy skrzynka nie jest na maxa spasowana, ale gdy tylko tego nie zrobie to wlasnie silnik swiruje jakby winowjaca byl przekaznik nr 30 i np akumulator szybciej sie rozladowuje. Szczerze mowiac na ta chwile staram sie nie zagladac do skrzynki poki nie musze i ciesze sie ze jezdzi w miare dobrze, tzn mam letko podwyzszone obroty ale moze to byc wina nawet jakiegos lewego powietrza w ukladzie podcisneinia.
z tego co kiedys sie wczytywalem to w golfach 3 te skrzynki nie sa za rewalacyjne, bodajze evo jakas magie z nimi robi i po tym sa ok, ja niestety mam do niego za daleko.
Słowa to słowa, a czyny to czyny.