[Mk3] Jaki jest producent fabrycznie motowanego łożyska
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[Mk3] Jaki jest producent fabrycznie motowanego łożyska
Witam!
Szukam informacji na temat fabrycznie montowanych części do golfa mk3, w tym konretnym przypadku łożyska.
Rok temu kupiłem łożyska CX, wiem wiem to nie był dobry pomysł.
Jeśli możecie coś poradzić w tym temacie będę bardzo wdzięczny, bo nie chcę znowu zmarnować pieniędzy na szmelc.
Z góry bardzo dziękuję za pomoc!
Pozdrawiam,
Tomek
Szukam informacji na temat fabrycznie montowanych części do golfa mk3, w tym konretnym przypadku łożyska.
Rok temu kupiłem łożyska CX, wiem wiem to nie był dobry pomysł.
Jeśli możecie coś poradzić w tym temacie będę bardzo wdzięczny, bo nie chcę znowu zmarnować pieniędzy na szmelc.
Z góry bardzo dziękuję za pomoc!
Pozdrawiam,
Tomek
Ostatnio zmieniony wt sie 22, 2006 09:29 przez szpeflik, łącznie zmieniany 1 raz.
EVR RUVILLE Naprawde dobra jakość za rozsądną cene. I nie psuj sobie głowy łożyskami za 25 zł z allegro. Jeden wielki szajs!
Aha. Te łożyska mam zamontowane w obydwu golfach z tyłu. W mkIII przelatały 50tys w mkII prawie nic bo dopiero 5tys. Ale i w jednym i w drugim sprawują się znakomicie.
Aha. Te łożyska mam zamontowane w obydwu golfach z tyłu. W mkIII przelatały 50tys w mkII prawie nic bo dopiero 5tys. Ale i w jednym i w drugim sprawują się znakomicie.
Frakcja Proud Member
Re: optimal?
drogi szajs mi po niecałych 100 km zaczęło stukać bież FEBIszpeflik pisze:a co powiecie na firmę optimal?
VW Passat B3 1,8 AAM 1990r. 75 PS [url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=50898&postdays=0&postorder=asc&start=0][b]mój VWej[/b][/url] + Blitz BRC