Dmuchawa nawiewu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Dmuchawa nawiewu
Wiele tematów, lecz żaden nie pomaga mi rozwiązać problemu. Mianowicie na żadnym stopniu nie działa mi wentylator. Bezpieczniki ok, nie ma wogóle napięcia. Gdzie jeszcze mogę szukać przyczyny i jak ją usunąć? Proszę o pomoc. silnik 1.6, golf 4, 98r. bez klimy, sam nawiew
-
- VWGolf.pl Killer
Dmuchawa nawiewu
zacznij od podpięcia się na krótko pod samą dmuchawę czy w ogóle startuje kostka jest pod schowkiem
Dmuchawa nawiewu
problem w tym, że właśnie na kostce nie mam napięcia. temu pytałem, gdzie ewentualnie mogę go szukać. zdemontowałem cały schowek, wszystko na wierzchu, sprawdzałem i nic, zero prądu.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Dmuchawa nawiewu
rozebrać panel regulacji nawiewu i zobaczyć co tam się dzieje... jeżeli napięcie dochodzi to trzeba obadać blaszki pod pokrętłem
Dmuchawa nawiewu
czyli może być kwestia przełącznika od nawiewu? czy szukać ewentualnie na przekaźnikach (nie mam klimy)?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Dmuchawa nawiewu
no a dlaczego nie ?kamilkrk pisze:czyli może być kwestia przełącznika od nawiewu?
nie ma przekaźnika od tegokamilkrk pisze:czy szukać ewentualnie na przekaźnikach (nie mam klimy)?
Dmuchawa nawiewu
okazał się przełącznik niby dobrze ale i nie do końca. nie polecam nikomu wymiany, połowe deski rozdzielczej trzeba rozbierać.. najgorsze te plastiki, chwila nieuwagi i połowa połamana. ciężko też je dostać, na szczęście załatwiłem u osoby, od której już kiedyś brałem inne części, w razie czego polecam, mają tego trochę, nie wszystko ale zawsze może się trafić akurat to co potrzeba