VW Up! Highline
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Re: VW Up! Highline
Witam,mam pytanko jak długo czekaliscie na odbiór UP od momentu zamówienia pozdr.
VW Up! Highline
Tylko tytuł się nie do końca zgadza. Powinno być VW high up! Bo tak producent nazwał tą wersję.
up! 60KM ASG
VW Up! Highline
3 miesiące. Ale zamawialiśmy jak go jeszcze nie było w salonach. 20 stycznia zamówiony, 15 kwietnia był odebrany.lolas2007 pisze:Witam,mam pytanko jak długo czekaliscie na odbiór UP od momentu zamówienia pozdr.
Wiem. Jest to błąd w pełni zamierzony.ghost2255 pisze:Tylko tytuł się nie do końca zgadza. Powinno być VW high up! Bo tak producent nazwał tą wersję.
Dzieki, no to troche poczekamjhosef pisze:3 miesiące. Ale zamawialiśmy jak go jeszcze nie było w salonach. 20 stycznia zamówiony, 15 kwietnia był odebrany.lolas2007 pisze:Witam,mam pytanko jak długo czekaliscie na odbiór UP od momentu zamówienia pozdr.Wiem. Jest to błąd w pełni zamierzony.ghost2255 pisze:Tylko tytuł się nie do końca zgadza. Powinno być VW high up! Bo tak producent nazwał tą wersję.
-
- Użytkownik
VW Up! Highline
maciek_gti, dzięki. Ogólnie mało pali. Ja do tego nie leję to nie sprawdzam, ale koło 5 cyklu mieszanym.
- WhyMe?
- Użytkownik
- Kontakt:
VW Up! Highline
Ten mały bączek coraz bardziej mi się podoba
http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-aeb- ... bo-231506/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Użytkownik
Witam, mam małe pytanko do użytkowników automatycznej skrzyni. Czy na minimalnym wzniesieniu, przy jeździe do przodu cofa wam się auto? Normalnie zjeźdza?
Prędziej jeździłam golfem i nie miałam takich objawów, UP od 2 miesięcy dopiero i głupieję.
A up zdecydowanie the best
Prędziej jeździłam golfem i nie miałam takich objawów, UP od 2 miesięcy dopiero i głupieję.
A up zdecydowanie the best
VW Up! Highline
no_wa, w Upie jest skrzynia DSG bez litergi D
Jest to jednosprzęgłowa skrzynia manualna o zautomatyzowanym systemie przełączania biegów. W automatach masz sprzęgło hydrokinetyczne, które z natury budowy ma pełzanie na biegu jałowym.
Jak dokłanie powinno być w upie nie wiem. Najlepiej dowiedz się w salonie.
Jest to jednosprzęgłowa skrzynia manualna o zautomatyzowanym systemie przełączania biegów. W automatach masz sprzęgło hydrokinetyczne, które z natury budowy ma pełzanie na biegu jałowym.
Jak dokłanie powinno być w upie nie wiem. Najlepiej dowiedz się w salonie.