barteKKK03 pisze: dobór aut do porównania mistrzowski
mówisz że na tobie większe wrażenie zrobiło to V8 niż jak np: golf MK2 na rally froncie????
Moderator: G0 Karcio
barteKKK03 pisze: dobór aut do porównania mistrzowski
jak dla mnie obydwa te samochody słabe byłyTo w końcu 'szału nie robi" Golf czy A2?
pewnie piszesz tak bo jesteś kumplem wlaściciela V8 i nie chcesz mieć złej opini u niego.to ma jechać a nie ładnie wyglądać
kolego, z właścicielem, czyli olożwirskim miałem okazję zamienić kilka zdań przy poprzedniej majovwce w momencie kiedy naprawiał v8 po przejazdach gdzie ukręcił przeguby, nie sądzę abym mógł powiedzieć, że go znam bo wódki z nim nie piłem.rolek4 pisze:pewnie piszesz tak bo jesteś kumplem wlaściciela V8 i nie chcesz mieć złej opini u niego.
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
nie sądzę abym mógł powiedzieć, że go znam bo wódki z nim nie piłem.
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
hahahah chyba leków nie brałeś przed napisaniem tych postów ale ok każdy ma swoje zdania, włóż tyle pracy w auto to pogadamyrolek4 pisze:jak dla mnie obydwa te samochody słabe były
To było widać a czemu najpierw zmieniłeś na te szerokie opony potem na te wąskie w Audi? Wybacz ale dokładnie się na tym nie znam które do czego chociaż te szerokie raczej do wyścigu chyba były.. tylko skąd ta zmiana..olozwirski pisze:Z audi jestem tez zadowolony chociaż kompletnie nie miałem trakcji, czas 13.6,
W tamtym roku podobnie miałem ale w tym na szczęście się udało, zamieniłem parę zdań, człowiek jest na prawdę spoko Pozdrawiam serdecznieStalu pisze:również widziałem oby dwa sprzęty tylko Ola nie mogłem zlokalizowac
To właśnie o to mi chodzi że jak dla mnie nie miały takiego przyśpieszenia, być może wina opon, nigdy nie wiadomo,Auta olożwirskiego, są robione praktycznie ręcznie w domowym zaciszu, tak aby były szybkie i oryginalne a nie wychromowane i z nowym lakierem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości