Muszka.d pisze:To netto i kwota jak dla mnie z kosmosu... poszperaj dobrze po necie to zobaczysz co małe rączki potrafią zrobić i za jakie pieniądze....
rozeznaj się po rynku i uwierz że w PL nie liczy się tylko Warszawa a dokładnie Nadarzyn...
toffic, ma rację !
Południe wali na pysk całą północ.... zerknij na Śląsk co się tam dzieje, jakie serwisy i ile warsztatów...
Mam wiele telefonów od użytkowników z forum którzy potrzebują pomocy i dzwonią do mnie... i tak jak pisałem wielu z nich mówi że nie maja gdzie się udać z problemem... większość osób jest z Połnocy PL.
polecam odwiedzić np stronki : http://naprawa-wtryskiwaczy.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.serwisdiesla.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; takich warsztatów jak ten w PL jest kilkadziesiąt... i niech mi ktoś powie że tak nie jest... i tylko Nadarzyn króluje...
NADARZYN jest jedynie popularny dzięki Cowboyowi który napisał o nim na tym forum... gdyby nie Cowboy 80 % osób nie znałoby nawet nazwy takiej miejscowości jak Nadarzyn !
Bez urazy do Nadarzyna i Cowboya.
miałem nic nie pisac ale skoro ciagle o mnie mowa to zacytuje swój wpis
do tego wiekszośc aut od Rogalottiego, Rumianko bodajze tez wysyłał do Diesel Service, golfik Lukkoza 280KM (CTR), corek FIDO.... mógłyb wymieniec i wymieniac ale nie musze sie na siłę reklamowacaktualnie najmocniejsze diesle w Polsce, czyli
- 2.5 TDI VP (Arek ostrołęka)
- 1.9 TDI PD (Kingsoft)
- 2.0 TDI PD 8V (Dobry Grzes)
- 2.0 TDI PD 16V (Piramida)
- 2.0 TDI PPD 16V (Sesik ale juz po konwersji na Boscha)
mają wtryski / pompki robione przy mojej pomocy w Diesel System w Nadarzynie
smiac mi sie chce jak czytam farmazony na temat regulacji wtrysków i pompek i maszynach za 100 tysiecy czy o wartosci 20 phaetonów
wielokrotnie zwracano sie do mnie z prosbą o pomoc i poprawiałem po innych warsztatach z maszynami za 100 tysięcy
wtryski w Nadarzynie w Diesel System były robione w czasach gdy nawet wielcy tunerzy pisali ze to jest niemozliwe, a pompki Bogdan regenerował gdy warsztaty nie miały tych maszyn za setki tysięcy
jak do tej pory na tym forum nie przeczytałem konkretów na temat regulacji wtrysków, bo o pompkach to same bzdury tu były wypisywane, których nie warto komentowac
mam nadzieję że to wyczerpie temat firmy Diesel System z Nadarzyna...
nikt nie mówi ze to jedyny warsztat w Polsce, kazdy robi jak umie i niech kazdy robi swoje
TDIków sa setki tysięcy i potrzeba dobrych i rzetelnych fachowców
co do naprawdę duzych mocy i grubych modów, to kazdy ma swojego tunera, który jest rozeznany w temacie i sie kazdy moze zapytac gdzie modyfikowac wtryski czy pompki
czy to CTR, czy BRK, czy masters, czy diagtronik, R performace, comsport, tune Up itd pewnie ma swoje zdanie w temacie
pozdrawiam