V8 w mkII, hamownia strona 40.
Moderator: G0 Karcio
olo miał jak tam pisał 11,6 na 1/4mili
a golf rally front 11.1, także nie wiem co tak się sprzeczacie, jak ewidentnie widać że mk2 rally front było szybsze
a golf rally front 11.1, także nie wiem co tak się sprzeczacie, jak ewidentnie widać że mk2 rally front było szybsze
Moje vwozidło viewtopic.php?f=88&t=443342
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
rolek4, czepiasz się jak pijany płotu....
rolek4 pisze:11,6
Nie wiem,czy wiesz,ale to jest tylko pół sekundy różnicy,która może wynikać z lekko spóźnionego startu,lub braku trakcjirolek4 pisze:11.1
- KamilP
- DieseL PoweR
No na prawdę jak to Michał napisał "ogromna" różnicarolek4 pisze:olo miał jak tam pisał 11,6 na 1/4mili
no tak bo te 0.5 sekundy przy tych czasach to tak samo latwo mozna zrobic jak w abfie po zamontowaniu magnetyzerow i strumienicy luskowej
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
rolek4 o którym golfie na rallye (nie rally) froncie mówisz, Rafała? On jest znacznie szybszy.
Fotka zrobiona przez szeryfa naszego:
Fotka zrobiona przez szeryfa naszego:
bo z czterech kopyt startujeolozwirski pisze:On jest znacznie szybszy.
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
Re: V8 w mkII, hamownia strona 40.
I tak coś mi się obiło o uszy że ok 200KM mocniejszy. Ale nie wiem czy dobrze słyszałemMarszall pisze:bo z czterech kopyt startujeolozwirski pisze:On jest znacznie szybszy.
Moje vwozidełko - MK IV - viewtopic.php?f=89&t=466689" onclick="window.open(this.href);return false;
olozwirski, o tym czerwonym bez zderzaka na 17''
- KamilP
- DieseL PoweR
Zaraz zaraz, to Wy o tym wariacie mówicie Macie może jakiś filmik z jego jazdy (strzelanie z tłumika itp również mile widziane )
EDIT Oo przepraszam myślałem że to temat MajóVWki Mam nadzieję że za mały spam mnie nie pogonisz
EDIT2 dobra mam to chyba ten
[youtube][/youtube]
EDIT Oo przepraszam myślałem że to temat MajóVWki Mam nadzieję że za mały spam mnie nie pogonisz
EDIT2 dobra mam to chyba ten
[youtube][/youtube]
KamilP, dokładnie o tego wariata chodzi
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jak oglądałeś uważnie 1/4 mili to było widać, że A2 trakcji nie miała. Golf mógł mieć lepsze gumy. Ale przyczyny tych błędów Olo wyjaśnił. Golf czerwony ma napęd na 4, dobrze dobrane opony i mógł startować z odcinki. Przy takich mocach aut jest ogromna różnica czy AWD czy FWD czy RWD. Po to są też klasy w zawodach. Jak tak krytykujesz to jak to się mówi, zrób szybsze auto Albo polecam Ci pościgać się swoim auto i zobaczyć co to znaczy czas reakcji, co to znaczy dobry start bez palenia gumy. Chociaż w tej dyscyplinie i tak mało co zależy od kierowcy.rolek4 pisze:To właśnie o to mi chodzi że jak dla mnie nie miały takiego przyśpieszenia, być może wina opon, nigdy nie wiadomo,Auta olożwirskiego, są robione praktycznie ręcznie w domowym zaciszu, tak aby były szybkie i oryginalne a nie wychromowane i z nowym lakierem
co do golfa MK2 rally front, to nie chodziło mi o wygląd a właśnie o przyśpieszenie, także nie piszcie że nie wiem co pisze, bo wiem co pisze
-
- Mały gagatek
Odp: V8 w mkII, hamownia strona 40.
Przeczytałem cały temat, szczęka mi opadła...
Zaszpachlowano przy użyciu sztychówki
Zaszpachlowano przy użyciu sztychówki
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
olo,nie wiem czy już ktoś to wklejał,ale wrzucam
[youtube][/youtube]
Mam nadzieję,że dzisiaj też będę miał okazję obejrzeć Twoje przejazdy (lub przeloty ),tak?
[youtube][/youtube]
Mam nadzieję,że dzisiaj też będę miał okazję obejrzeć Twoje przejazdy (lub przeloty ),tak?