Witam.
Mam poważny problem otóż mam dość sporo wody w bagażniku i pod tylna kanapą z lewej strony, ma ktoś jakieś pomysły skąd owa woda może się brać?
Woda w bagażniku i pod tylna kanapą
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Forum Master
Witam, podepnę się pod temat bo mam podobny problem. Golf 3 hatchback 3-drzwiowy, po deszczu jest woda w bagażniku i w nogach pasażerów tylnej kanapy po obu stronach. Przód suchy jak pieprz. Od paru dni kombinuję którędy ta woda się dostaje i zaczyna brakować mi pomysłów. Sprawdzałem lampy ale tam przy nich sucho.
Miał ktoś taki sam problem ?
Miał ktoś taki sam problem ?
moze uszczelka drzwi albo klapy
Sprzedam części do: VW GOLF IV różne wersje silnikowe
A jednak niedokładnie sprawdziłem wcześniej. Wczoraj poświęciłem czas, rozebrałem cała tapicerkę z tylnej połowy auta. Wszedłem do bagażnika, a Żona polewała auto wężem. Woda wchodziła tylną lewą lampą, ale nie zamakała jej filcowa osłona i rozpływała się po całym bagażniku. Potem szła dalej pod tylną kanapę i spływała pod nogi pasażerów z tyłu. Odkręciłem lampę i uszkodzona była uszczelka. Skleiłem ją, doszczelniłem silikonem, mam nadzieję, że już nie będzie zalewało. Teraz jeżdżę autem 2-osobowym bo cały tył suszy się na słońcu.