GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
Moze nie caly czas z gazem w podlodze, a w wiekszosci. no nie oszukujmy sie, ze przy takich parametrach, jak masz ustawione auto i na takich kapciach mozna zdrowo i prawie wszedzie po za pier da lac. no i nie badzmy juz tacy skromni, ze 200ps w tej budzie, w klekocie to malo. Ja wiem, ze z czasem zaczyna brakowac, nie zaleznie od tego ile sie ma, no ale bez przesadki, ze to jest malo.
ta na autostradziejak masz ustawione auto i na takich kapciach mozna zdrowo i prawie wszedzie po za pier da lac.
-
- Gadatliwa bestia
Ja mam u siebie cale 75 km i do jazdy po mieście nawet tyle wystarcza
truckman wyciales z kontekstu, a cale zdanie ma wlasnie wrecz przeciwne znaczenie.
Re: GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Na bezpieczne wyprzedzenie starczyGoNzO !!! pisze:A dlaczego mam nie wykorzystać takiej mocy, przecież 200KM w takim golfie to nie aż tak dużo. Poza tym też nie robi się takiej mocy żeby cały czas jeździć z pedałem gazu w podłodze
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
GoNzO skąd wykombinowałeś dystanse do rh, bo kłopot z tym żeby załatwić idealną średnicę. Kupiłem taką samą fele, ale kurde jakbym wiedział ile z nią problemów to drugi raz bym nie kupił. Sylikonowałeś łączenie rantu z bębnem bo u mnie przecieka powietrze i nie wiem co robić ?
Moje BYŁE mk4:viewtopic.php?t=326999
Moje aktualne SLK 200 viewtopic.php?f=169&t=492094&p=5904624#p5904624
Moje aktualne SLK 200 viewtopic.php?f=169&t=492094&p=5904624#p5904624
Castillo, rozkrec, oczysc ze starego silikonu i skrec jeszcze raz. Oczywiscie silikon na laczenia i od gory
Castillo, u mnie dystanse każde pasują idealnie do felgi, nic też nie szlifowałem między rantem a bębnem.
A wracając do tematu to ostatnie rarytasy których brakowało do całej układanki
A wracając do tematu to ostatnie rarytasy których brakowało do całej układanki
Ty lepiej pokaż jak wyglądają te siedzenia na swoim miejscu
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=511301" onclick="window.open(this.href);return false;
Było strojenie, wynik 194KM@389NM, mogło by być więcej ale na obecnym setupie nie ma dużo dymu a i nic raczej nie ma się prawa posypać.
- dawid7737
- Gadatliwa bestia
Wynik bardzo dobry choć myślałem że przebije granice 400 Nm tak czy tak zazdroszę mocy
Moja A4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=574208" onclick="window.open(this.href);return false;