Drogi to jest węgorz wędzony,bo równowartość jednego kilograma wędzonego "robaka" to trzy litry lepszej gorzały.Ale żeby się "lepiej" poczuć "na fleku",to bym oddał nawet 3 kg...Pietiapk1 pisze:Tym razem zabiorę nowość. Drogie to jest, za saszetkę można kupić ćwiartkę wódki
Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Drogi Jarku... widzę, że najlepsze interesy robi się z Tobą jak jesteś na kacuDrogi to jest węgorz wędzony,bo równowartość jednego kilograma wędzonego "robaka" to trzy litry lepszej gorzały.Ale żeby się "lepiej" poczuć "na fleku",to bym oddał nawet 3 kg...
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
jeszcze tylko tydzień )) i przetestujemy te twoje specyfiki Pietiapk1,
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
Moja pamięć podpowiada, że widziałem Ciebie raz czy dwa tak dobre sflekowanego rano, że oddałbyś nerkę za skrócenie mękiRybak pisze:Ale żeby się "lepiej" poczuć "na fleku",to bym oddał nawet 3 kg...
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Jarek, w kwesti jedzenia na imprezie-grillu u Ciebie, jakoś dzielimy się obowiązkiem zaopatrzenia, czy każdy przynosi to co uważa za słuszne? No i do makowic można pomyśleć żeby zabrać jakieś małe przenośne grille bo coś tam też trzeba zjeść? Co Wy na to?
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
nie od dziś wiadomo, że facet na kacu to głodny facet
- maciejek_ZST
- Ma gadane
- Kontakt:
Co powiecie na takie klasy?
T1 [turbo FWD/ RWD] – bez względu na poj. skokową z doładowaniem, napęd przedni lub tylni
T2 [turbo AWD] – bez względu na poj. skokową z doładowaniem, napęd 4x4
G1 [GOLF R32]
G2 [GOLF R20]
M1 [BMW M3]
M2 [BMW M5]
T1 [turbo FWD/ RWD] – bez względu na poj. skokową z doładowaniem, napęd przedni lub tylni
G1 [GOLF R32]
G2 [GOLF R20]
M1 [BMW M3]
M2 [BMW M5]
Olo,podejrzewam,że każdy coś tam weżmie,bo nie samą rybą człowiek żyje.Ja coś tam od siebie zorganizujękorzen88 pisze:Jarek, w kwesti jedzenia na imprezie-grillu u Ciebie, jakoś dzielimy się obowiązkiem zaopatrzenia, czy każdy przynosi to co uważa za słuszne?
Pomysł nie głupi,spoko do zrealizowania,grilli jest w pytękorzen88 pisze: No i do makowic można pomyśleć żeby zabrać jakieś małe przenośne grille bo coś tam też trzeba zjeść? Co Wy na to?
Wg.mnie nie głupie,niech się pozostali zlotowicze wypowiedzą...A po rozdaniu pucharków i tak się "wymieszamy" i ogieńmaciejek_ZST pisze:Co powiecie na takie klasy?
Będzie problem z klasą T2, ponieważ golfy są często uturbione i mają napęd 4x4 (zarówno G1 jak i G2). Taki mój potworek będzie siedzieć zatem w dwóch klasach?maciejek_ZST pisze:Co powiecie na takie klasy?
G1 [GOLF R32]
G2 [GOLF R20]
M1 [BMW M3]
M2 [BMW M5]
- maciejek_ZST
- Ma gadane
- Kontakt:
Re: Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
W jednej, bardziej myślałem że będziecie mogli sobie wybrać klasę. Chyba, że zlikwidujemy klasę R20 i zostawimy tylko T2? Dawajcie swoje pomysły do ludzią trzeba klasy wysłaćzlos pisze:Będzie problem z klasą T2, ponieważ golfy są często uturbione i mają napęd 4x4 (zarówno G1 jak i G2). Taki mój potworek będzie siedzieć zatem w dwóch klasach?
Ja tam jestem za tym żeby zrobić zawody bez klas, po prostu kategorię open. Wtedy będą najciekawsze pojedynki np. takiego R20 stage 3 z 400 konna M5:) Ile będzię M5 czy M3 żeby robić osobne kategorie?
Ostatnio zmieniony śr cze 12, 2013 22:51 przez korzen88, łącznie zmieniany 1 raz.
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Re: Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Lewy damy radę?takiego R20 stage 3 z 400 konna M5:)
Też jestem za OPEN... w eliminacjach, potem można zrobić ewentualnie finały klas... tak było na Majóvwce w Ułężu. Z klasami od początku zawsze ktoś znajdzie się niezadowolny...
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
open = dobry pomysł; robimy tabele czasów i niech się dzieje wola Boska
+1korzen88 pisze:Ja tam jestem za tym żeby zrobić zawody bez klas, po prostu kategorię open.
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;