[GOLF MK2] GTi by robal - SPRZEDANY ;/
Moderator: G0 Karcio
Źlebongo pisze:I ktoś powie że golfik na wąskich zdesiach zle wygląda....
Co do auta to elegancko sie prezentuje, dokładka jak najbardziej na plus, front z 4 lampami jest bardzo fajny - można by było zrobić tylko ten czerwony pasek i byłby git
[b][size=134][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=21804&postdays=0&postorder=asc&start=0]MK II GTD Special by wilk - sprzedany[/url][/size][/b]
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
No thomas24 troche mnie zagial z tym frontem ale np wolalbym czerwony pasek w grillu na 4 lampy i bez znaczka, tylko jak mi go ktos pozniej prysnie pod kolor samochodu to nie wiem, przeciez lakiernik od razu mnie pogoni jak mu powiem ze trzeba ten pasek okleic
bede cos jeszcze myslal z tym moim forntem poki co interesowalyby mnie te mniejsze lampy na przodzie z krzyzem,mozna takie kupic ??
bede cos jeszcze myslal z tym moim forntem poki co interesowalyby mnie te mniejsze lampy na przodzie z krzyzem,mozna takie kupic ??
- Tuning_Boy_2005
- Ma gadane
- Kontakt:
O kurcze, czadzik, u mnie wlasnie tak beedzie, tylko jeszcze przyciemniane autopalethomas24 pisze:No robal264 nieźle wygląda z tą dokladką... nie myślałes czasem o założeniu grilla na dwie lampy bez znaczka i domalowaniu na nim czerwonego paska?? mnie to kusi...
coś takiego Obrazek
robal264 pisze:szerokie sa przereklamowane, waskie to jest toI ktoś powie że golfik na wąskich zdesiach zle wygląda....