Przepływomierz powietrza
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Przepływomierz powietrza
Ten ostatni kolegi kupiony był w warsztacie samochodowym, zapłacił za całość 420zł z wymiana i podpięciem chyba pod kompa.. No to nie ma szans kupić dobrej przepływki?? tylko ASO?
Przepływomierz powietrza
Tego to nie wiem ale po mojemu to moze byc tak ze przpelywka nawet z aso ma prawo byc dziabnieta nawet jak nie siedzala w zadnym aucie nawet pieciu minut. TO tylko rzecz martwa i do tego jeszcze zlosliwa. Skąd bierze warsztat samochodowy to my nie wiemy ale znajac zycie to moga szukac po taniosci wiec tu juz jest wolna reka tegoż warsztatu.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Przepływomierz powietrza
macie jakieś namiary na gościa który potrafi usunąć przepływke programowo, tak żeby ecu pobierał dane z mapsensora albo pedału gazu? czy tylko można liczyć na aligatora, mastera itd? jakie koszty takiej przyjemności? słyszałem że około cena nowej przeplywki ale z aso czy allegro?
najlepiej z województwa małopolskiego lub okolic tzn śląsk itd.. ciężko o taką informację, chyba że nikt tym się nie zajmuje...
najlepiej z województwa małopolskiego lub okolic tzn śląsk itd.. ciężko o taką informację, chyba że nikt tym się nie zajmuje...
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Przepływomierz powietrza
Pytania takie kierujemy w grupie regionalnej...misior19 pisze:najlepiej z województwa małopolskiego lub okolic tzn śląsk itd.. ciężko o taką informację, chyba że nikt tym się nie zajmuje...
Internet telefon w rękę i dzwonić i pytać, choć wątpię, aby ktoś się nad tym pochylił za 400zł ...
- ciachotdi
- diesel m@ster
- Auto: Seat mii
Przepływomierz powietrza
jak proponuje zrobić dziurę w przepływomierzu . Wiem że to druciarstwo no ale ... Pomaga
Przepływomierz powietrza
W Boschu to jeszcze jest gdzie wywiercić Gorzej w Pierburgu, końcówka ma inną budowe heh Nie skuszę się na to, bo kupiłem przepływkę Boscha i mam 7 dni na odesłanie.. No ale pupa :D Dalej nie pokazuje Tyle ile trzeba, wiec wole wywalić te 400 zł na zrobienie to na sztywno niż zmieniać przepływki na okrągło Dziekuje... I poproszę o kolejne ostrzeżenie jak na tym forum bywa.. Bo brakuje mi 1 a do 3 razy sztuka