Witam wybieram się do niemieć i wiem ze trzeba mieć adapter LPG. Nie zdążyłem go zakupić wiec jestem skazany na stacje które dają ( po daniu kaucji itp) do użycia przejściówkę. Czy jest gdzieś spis takich stacji? bo spis ze stacjami LPG znalazłem ale nie na wszystkich maja takie przejściówki
moja trasa po Niemczech :
http://imageshack.us/photo/my-images/109/y7os.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
stacje LPG w niemczech z adapterami
Moderator: Fiona
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: stacje LPG w niemczech z adapterami
180km po niemczech ? to do czego stacja z lpg ??
przy spokojnej jezdzie w dwie strony da sie zrobic na zbiorniku.... a jakby brakło to te kilka km lepiej sie na benzynie dotoczyć
przy spokojnej jezdzie w dwie strony da sie zrobic na zbiorniku.... a jakby brakło to te kilka km lepiej sie na benzynie dotoczyć
był golf 2 1.3.....
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
kup adapter grosze
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
jutro jade nie mam gdzie kupic adaptera. Pytam o stacje z adapterami a nie o rozwazaniu o pojemnosci butrli i technice jazdy
Bayern ist Meister
Nie znajdziesz takiego spisu niestety. Nie wszystkie stacje wymagają kaucji za adapter. Po drugie wiele stacji posiada dystrybutory gazu z polskim pistoletem. Chociaz nie jezdziłem Twoja trasą podejrzewam, że będzie tam podobnie. szerokości na trasie
Wszędzie dobrze ale w VW najlepiej :)
okazało sie ze moj golfik 1.6sr spalil 8,5L na autobahnie i w trasie w PL. Super nie musiałem nawet tankować mojej 45L butli bo starczylo mi kupie adapter jak sie dowiem czy 10 mm czy 14mm bo sa podobno różne rodzaje
Bayern ist Meister