MAXIM buduje Rallye
Moderator: G0 Karcio
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
MAXIM buduje Rallye
rozumiem że Ty wstydzisz się zabrać rodzinę na zlot - której pewnie jeszcze nie masz.
edytowałem, bo rozumiem że napisałeś to pod wpływem emocji. Stalu
edytowałem, bo rozumiem że napisałeś to pod wpływem emocji. Stalu
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=296391 <--- Moje RALLYE G60+
Re: MAXIM buduje Rallye
dajże chłopakowi trochę czasu ja myślę że wszystko w swoim czasiemoss pisze:Dla mnie co najmniej dziwny był widok dwóch fotelików dziecięcych w rallye i dziewczynka w bucikach siedząca na dachu Nie podoba mi się hydrografika bo się rozjeżdża, spasowanie jest tragiczne i wszystko jest takie niedopracowane.
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
MAXIM buduje Rallye
Kolego to nie chodzi o to, że masz dzieci ja też mam dwójkę i wiem jak wygląda auto po wypadzie na piknik i inne. Malowałeś go a ten lakier strasznie wygląda, ogólnie zazdroszczę Ci tego rarytasu. Mając rodzinę wiem co znaczy grzebanie przy aucie.
- barteKKK03
- V.I.P.
MAXIM buduje Rallye
Panowie, spokojnie
moss'owi myślę że chodziło o kwestię dbania o świeży lakier, czy skórzaną tapicerkę, a nie sam fakt zabierania rodziny na zloty
moss'owi myślę że chodziło o kwestię dbania o świeży lakier, czy skórzaną tapicerkę, a nie sam fakt zabierania rodziny na zloty
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
MAXIM buduje Rallye
Elementy nie są spasowane bo lakier jest jeszcze nie był polerowany, więc będę go jeszcze rozbierał - w tym tygodniu sprawa powinna być załatwiona.
MAXIM buduje Rallye
Oczywiście kolego nie chodziło mi o to, że masz rodzinę i że zabierasz ją na zloty, bo to jest jak najbardziej na plus
Chodzi mi tylko o to, że nie dość, że to Rally'e to ma nowiutki lakier i jak zobaczyłem jak dziecko (w bucikach) siedzi na dachu to trochę się zdziwiłem A co do hydrografiki zdania nie zmienię, bo wygląda źle tak się rozjeżdżając. Spasowanie poprawisz to może będzie lepiej. Tak, czy inaczej powodzenia, bo rarytas masz niezły
Chodzi mi tylko o to, że nie dość, że to Rally'e to ma nowiutki lakier i jak zobaczyłem jak dziecko (w bucikach) siedzi na dachu to trochę się zdziwiłem A co do hydrografiki zdania nie zmienię, bo wygląda źle tak się rozjeżdżając. Spasowanie poprawisz to może będzie lepiej. Tak, czy inaczej powodzenia, bo rarytas masz niezły
-
- Nowicjusz
MAXIM buduje Rallye
Kawał solidnej roboty. Co do lakieru Panowie jeśli było grubo nalane na auto nie będzie to miało efektu kolega napisał że będzie polerka ale to tez nie od razu ponieważ lakier musi się w najprostszym słowa znaczeniu dobrze utwardzić. Będzie kolega prezentował tu na forum czerwoną jedynkę? Pozdrawiam
MAXIM buduje Rallye
Ja tam nie oceniałem lakieru bo był brązowo biały, jak to powiedział Maxim po 300Km przebytych na zlot jest ujeba.., więc darujcie sobie. Chłopak był z rodziną więc wątpię żeby miał choć chwilę na pucowanie auta. Ważne jest to że był i reanimuje jedno z niewielu rallye w PL. A nie to czy jest idealnie zrobione czy nie, większość bije piane i tyle
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
MAXIM buduje Rallye
Jedynka jest dupowozem, ale przyjdzie czas i na nią.
Ludzie dobrej woli, ma ktoś może takie kliny do mocowania szerokiego zderzka? ASO już nie ma, a bez tego nie daję rady dopasować zderzaków.
Jeśli ktoś ma bardzo proszę o kontakt, potrzeba 16 sztuk.
Ludzie dobrej woli, ma ktoś może takie kliny do mocowania szerokiego zderzka? ASO już nie ma, a bez tego nie daję rady dopasować zderzaków.
Jeśli ktoś ma bardzo proszę o kontakt, potrzeba 16 sztuk.
-
- Nowicjusz
MAXIM buduje Rallye
o ile dobrze pamietam to w corrado zderzak tez jest na takich klinach ,wiec moze uderz do kogos kto ma corra na czesci{madkowal ma spore zapasy }
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
- barteKKK03
- V.I.P.
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
MAXIM buduje Rallye
Są, są. Ale na okolicznych złomach ani jednej sztuki na szerokich zderzakach.
MAXIM buduje Rallye
potwierdzam takie kliny sa w mk2 zarówno w przednim jak i w tylnym zderzaku (zderzaki szerokie):bajer: