Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Panowie, zadzwońcie to Jarka - grzeczność tego wymaga. Tak na forum...
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Wypowiedż po ch..ju,Konrad,jakieś wytłumaczenie,albo telefon należało do mnie wykonać,a nie krótka,po prostu lakoniczna wypowiedż... W miejsce Kovala i Konradzika,załatwiłem dwie inne fury Aczkolwiek bardzo szkoda,że nie będzie naszego Super-bohateraKonradzikIV pisze:odpadam
Dawid a Ty znowu o piciu ale niech Ci będziekarpi78 pisze:Kulon to może jakieś zakłady ?
gorzej będzie jak dojdziesz do siebie dopiero w środęRybak pisze:W piątek to ja się bawię z Wami i mam wszystko w
KonradzikIV pisze:odpadam
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Jeszcze tylko dwa dni...Przygotowany jestem ligowo,czekam na Was "wariaty"
W czwartek I dzień alkoapokalipsyRybak pisze:czekam na Was "wariaty"
Na to nie można być gotowymRybak pisze:Jeszcze tylko dwa dni...Przygotowany jestem ligowo,czekam na Was "wariaty"
Ale na mszę można dać, żeby ktoś tam czuwał trzeźwy nad namikarpi78 pisze:Na to nie można być gotowym
Re: Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Jarek, tak jak pisalem w środe wpadam do Ciebie powitać pierwszych gośći - na chwilkę, pobajerować, koło 20 bo tak kończe prace, apeluje o rozwage żebyś mnie poznał W czwartek jestem zawalony pracą w temperaturze 34 stopni więc nie ma większych szans żebym się pojawił, chyba że padne na korcie to zadzwonie po pomoc i orzeźwienie w piątek oczywiście jestem cały dzień, planuje wpaść z żonką wieczorem i mam tutaj pytanie do Was czy ktoś przyjeżdza z żona/kobitką? Bo bez sensu będzię żeby moja tam sama siedziała i słuchała ile koni, niuta i jaka temperatura w dolocie sobota wiadomo jaki plan i wieczorem ogień
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Będzie kilka niewiast. Z tego co Jarek mówił to Ja, Lewy i Kulon będziemy z połówkami, także bierz żonkę, moja się napewno ucieszy jak będzie więcej kobitek...
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
Re: Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Chłopaki, ja odpadam... bez klimy nie będę jechał 600km w takie upały.
Jeżeli uda mi się doszukać czemu nie idzie mi napięcie na sprężarkę klimy to przyjadę chociażby na sobotę. Pozdro
Jeżeli uda mi się doszukać czemu nie idzie mi napięcie na sprężarkę klimy to przyjadę chociażby na sobotę. Pozdro
Pokonanie takiej trasy bez klimy w temperaturze ponad trzydziestu stopni w cieniu to katorga.Ucho,rób wszystko co w Twojej mocy żeby wskrzesić klimę,a jak się nie uda to bierz inną gablotę i przyjeżdżaj,albo skontaktuj się z innymi chłopakami z "okolic" podjedż do Nich,to Cię ktoś "zawinie".Szkoda kasy,którą wpłaciłeś,a przede wszystkim atrakcji,które czekają...UcHO pisze:Chłopaki, ja odpadam... bez klimy nie będę jechał 600km w takie upały.
Ucho jak coś to ja mam jedno miejsce wolne u aucie.
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
Uszko przyjedzie, otrzymał telefon z pogróżk... ten, no, zachętą
Uszko właśnie siedzi i szuka... rece już mi odpadają, zero błędów, czujniki nowe, sterownik climatronica wewnątrz zmieniony, 3 moduły wentylatorów a napięcia jak nie było tak nie ma... ku!@# założe się, że jak tylko minie termin zlotu to w mig się wszystko naprawi... takie mam szczęście
Ku!@# żeby taka pierdoła tak popsuła humor... tak jestem wściekły, że...
Dzięki za propozycje, drugi samochód (dupowóz) mam więc to nie problem aby wsiąść i przyjechać... ale chciałem zdziRą przyjechać - bo tak od dzisiaj ma u mnie ksywkę
Ku!@# żeby taka pierdoła tak popsuła humor... tak jestem wściekły, że...
Dzięki za propozycje, drugi samochód (dupowóz) mam więc to nie problem aby wsiąść i przyjechać... ale chciałem zdziRą przyjechać - bo tak od dzisiaj ma u mnie ksywkę