Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Jak patrzę na swoje starty to żal dupę mi ściska.Jakby sprzęgła normalnie banglały,to bym mógł nawiązać równorzędną walkę z Rafcia RS-em.Setkę podejrzewam,że robiłem w okolicach 5-ciu sekund i ze startu Pietia i Lewek robili mnie jak chcieli.Ale jestem po rozmowie z Patem i w niedalekiej przyszłości znów będzie bono Ale muszę przyznać,że Piotrka gofer jak na swoją moc starty ma porażające.Sprzęgła mu dobrze "kleją"
to znaczy że we wrześniu eRka będzie bono, to superRybak pisze:Ale jestem po rozmowie z Patem i w niedalekiej przyszłości znów będzie bono Ale muszę przyznać
zobaczymy jak długo żartuje!! pietia dobrze ogarnia ćwiartkęRybak pisze:Ale muszę przyznać,że Piotrka gofer jak na swoją moc starty ma porażające.Sprzęgła mu dobrze "kleją"
Jest R32
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
BYŁ: GOLF MKVII R 2.0 DSG 2015 STG 2
BYŁ: Audi S3 8V1 S-Tronic 2014
był: Golf R 2.0 DSG STG 3 by CS
Re: Zlot R/GTI "U Rybaka" - Szczecin 20-23 czerwca 2013
Myślę że Pietia ogarniał dużo więcej niż ćwiartkęLEWART pisze:to znaczy że we wrześniu eRka będzie bono, to superRybak pisze:Ale jestem po rozmowie z Patem i w niedalekiej przyszłości znów będzie bono Ale muszę przyznać
zobaczymy jak długo żartuje!! pietia dobrze ogarnia ćwiartkęRybak pisze:Ale muszę przyznać,że Piotrka gofer jak na swoją moc starty ma porażające.Sprzęgła mu dobrze "kleją"
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ty się tu nie mądruj tylko pucuj mi srebrzakakarpi78 pisze:Myślę że Pietia ogarniał dużo więcej niż ćwiartkę
Teraz tak to się nazywa... kurde, nie nadążamKoVal pisze: Ty się tu nie mądruj tylko pucuj mi srebrzaka
Jaro nie martw się, niedługo wszystko będzię banglać i chu...
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
możesz sprawdzicKoVal pisze:Ty się tu nie mądruj tylko pucuj mi srebrzakakarpi78 pisze:Myślę że Pietia ogarniał dużo więcej niż ćwiartkę
zawsze uważałem że srebrny najlepiej pasował do 4ki i zdania nie zmieniam... ładny Ci on...KoVal pisze:mój Ci on !!!
Rybak czekam jak Pat wyprowadzi eRkę i w końcu chcę zobaczyć jak jeździ real stage 4 na ćwiartce...Rybak pisze:Ale jestem po rozmowie z Patem i w niedalekiej przyszłości znów będzie bono
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
Dobrze jeździ, przynajmniej dopóki właściciel nie odkryje, że może startować z odcinki i nie spali sprzęgiełPietiapk1 pisze:jak jeździ real stage 4 na ćwiartce...
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
To co ma ktoś jakieś filmiki z bmw białoczarnym?
Audi A3 2.0TQ 250 KM i 384 Nm by TuneUp Gdańsk