[II Tura] ECU Projekt, Grupowy Chip Tuning we Wrocławiu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Dzwonilem do ecuptoject i dostałem info, ze mój samochód ma i tak taka sama cena w grupowce jak i indywidualnie, więc zmiana na inne auto. VW Polo 9n3 1.4 TDI 70 km DPF.
-
- Nowicjusz
Re: [II Tura] ECU Projekt, Grupowy Chip Tuning we Wrocławiu
ale nie wiadomo czy mozna sie juz z nimi ugadywac, czy trzeba na cos czekac?? Bo nie ukrywam że juz bym sobie programik zapodał
-
- Nowicjusz
Witam wszystkich... grzecznie czekamy na info jak w temacie. Łączmy się i wzmacniajmy nasze vw....... Pozdrowionka
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
Odp: [II Tura] ECU Projekt, Grupowy Chip Tuning we Wrocławiu
Czekam na info od ECUProjekt, późniejszym wieczorem będę wszystko wiedział.
Witam wszystkich
I ja się chętnie dopiszę na tchnięcie nowego życia w moje auto czyli VW Passata '98 AHU + wtryski 0,205 z silnika ASV i pompa wtryskowa z AFNa.
Pozdrawiam
I ja się chętnie dopiszę na tchnięcie nowego życia w moje auto czyli VW Passata '98 AHU + wtryski 0,205 z silnika ASV i pompa wtryskowa z AFNa.
Pozdrawiam
Proponuję dowiedzieć się indywidualnie o ceny dla aut które mają inne modyfikacje niż tylko wtryski itd. Ponieważ gdy pisałem do Mirka z Ecuproject otrzymałem odpowiedź, że cena z grupówki jest ceną tylko dla aut seryjnych. Dla przykładu cena dla mojego zmodzonego passata to 1,1tys.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Passat B5 ATJ+BRD+Firad1043+chłod.oleju ARL+FMIC+051A...in progress
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
Cały czas czekam na info, jak tylko będę wiedział od razu napiszę. Proszę dzwonić pod wskazany numer telefonu z 1 strony.
Dzwoniłem dzisiaj do ECU i się dowiedziałem że do ceny grupowej mogą zakwalifikować oczywiście serię oraz większe wtryski , wszelkie inne modyfikacje typu Turbo nie kwalifikują się do tych cen i napewno będzie większa .
Audi A4 B5 AFN by Aron21
http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/a4-b5-a ... on-267948/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/a4-b5-a ... on-267948/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dokładnie tak. Czyli ja już jestem zdyskwalifikowany.
Witam serdecznie, jest jeszcze szansa się dopisać? Silnik to seryjne asv.
Hope możesz zająć moje miejsce na liście. Kwota za program dla mojego samochodu jest na tą chwilę dla mnie za wysoka więc odpuszczam.
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
Ok, dwaj panowie z pozycji 1 i 2 od jutra mogą umawiać się na chip. Jeśli dostanę potwierdzenie że osoby były i są po wtedy jedziemy dalej z listą (przepraszam za utrudniony kontakt ze mną jest to spowodowane tym iż jestem na urlopie i ciężko z czasem i dostępem do Internetu) Pozdrawiam
Wysłane z mojego GT-I9300
Re: Odp: [II Tura] ECU Projekt, Grupowy Chip Tuning we Wrocł
Czyli jutro mogę śmiało dzwonić i powołać się na vwzone że biore udział w chipie grupowym . Będą to chcieli jakoś sprawdzić czy jak ?RA_FEEL_IT! pisze:Ok, dwaj panowie z pozycji 1 i 2 od jutra mogą umawiać się na chip. Jeśli dostanę potwierdzenie że osoby były i są po wtedy jedziemy dalej z listą (przepraszam za utrudniony kontakt ze mną jest to spowodowane tym iż jestem na urlopie i ciężko z czasem i dostępem do Internetu) Pozdrawiam
Audi A4 B5 AFN by Aron21
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
Nick z forum vwgolf.pl, podpowiedzieć że jesteś na liście (w tym przypadku poz. 2) i powołać się na chip grupowy. Kiedy będzie po wszystkim dostanę informacje to koledzy z następnych 2 pozycji będą się umawiali. Owocnego przyrostu mocy!