![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ale jak zmienić język choćby na angielski.. Bo te SZKOPSKIE SZPREHANIE jest irytujące,,,
MFD -G
wiem ze ciężko wgrać tu polski soft. dlatego nawet nie będe próbować.. ale inny język MUSI BYĆ w tym radiu. lecz nie mogę znaleźć.. pomóżcie
Najlepiej to złączę przeznaczyć na tuner DVBT robi się przejściówkę i jest taki efektArashhh pisze:A, co tam.... nie będę zakładać nowego wątku, spytam jeszcze o jedną rzecz. mianowicie- jakie urządzenie można podłączyć pod wyjście AUX- to 10 pinowe... na środku z tyłu navi...
moduł tv? czy odtwarzacz CD. czy co?
Ja mam antenę za 30 pln i działa. Za 100 pln to można znaleźć markową antenę, co reszty to nie rób zamieszania w temacie.Arashhh pisze:A wracając do navi - jaki kabel lepiej nabyć>?? ten z alledrogo za 30zł wystarczy??
Bo ten sam sprzedawca oferuje kable po 99 zł. ale ze zdjęć wynika że to są takie same kable... sam już nie wiem.. Czym one się różnią. i który wkońcu wybrać,,,
Bardzo proszę o pomoc...
Tu link do aukcji. jedna za 50 zł.
http://allegro.pl/antena-gps-smb-mfd-vw" onclick="window.open(this.href);return false; ... 67125.html
A tu druga - za 99 zł
http://allegro.pl/antena-gps-smb-mfd-vw" onclick="window.open(this.href);return false; ... 58730.html
Jeżeli jest mniej niż 4 sprawdź dokładnie połączenie Navi z Anteną i czy "wajcha" to takie zabezpieczenie jest skierowane w dół.BuliQ pisze:Mam pytanie ile jest potrzebnych satelit do wyznaczenia trasy..Bo u mnie widzi tylko 2 na 31
Xandar pisze:Jeżeli jest mniej niż 4 sprawdź dokładnie połączenie Navi z Anteną i czy "wajcha" to takie zabezpieczenie jest skierowane w dół.BuliQ pisze:Mam pytanie ile jest potrzebnych satelit do wyznaczenia trasy..Bo u mnie widzi tylko 2 na 31
Bo na moje oko coś jest nie tak z połączeniem anteny bądź samą anteną.
Pytanie czy navi w ogóle działa i prowadzi ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości