Nie uważam że to błąd absolutnie, poprostu wydaje mi się że ładnie zrobiony golf na wąskich zderzakach jest u nas rarytasem. Szeroki zderzak też ma swój urok, ale niestety nie takiwilk pisze:Bez przesady Szerokie to nie RS przecież... Sam miałem wąskie zderzaki i zmieniłem je na szerokie i nie uważam, że popełniłem jakiś błąd...
[ Golf mk 2 ] by wojtek_sari, Jetta front str. 30
Moderator: G0 Karcio
Frakcja Proud Member
-
- Ma gadane
- Kontakt:
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
nie mowcie ze szerokie zderzaki to blad bez przesady... wszystko zalezy jak auto chcesz zrobic... Mi sie podobaja i szerokie i waskie. Jezeli ktos ma waskie to nie musi zakladac szerokich i odwrotnie... Wystarczy dobrze auto zrobic i bedzie wygladalo bardzo ladnie zarowno na waskich i na szerokich. Ty oczywiscie zostaw waskie
Ladny golfik i trzymam kciuki, zebys wytrwal i zrobil wszystko to co planujesz! pozdro
aha... ATS'ki tez fajne
Ladny golfik i trzymam kciuki, zebys wytrwal i zrobil wszystko to co planujesz! pozdro
aha... ATS'ki tez fajne
-
- Forum Master
- Kontakt:
- barteKKK03
- V.I.P.
-
- Forum Master
- Kontakt:
Postanowione ze polerka felusi odbedzie sie na zime gdy golf bedzie na stalowkach dzis malnolem zaciski i bebny podkladem z czasem bedzie czerwony lakier
[ Dodano: 26 Sie 2006 20:57 ]
Nikt mi jeszcze tego nie zaproponowal ale samemu sobie przypomnialem i polozylem wycieraczke wg faq z vwgolf.pl. Efekt naprawde jest lepszy zdjecie tego nie odda ale jak sie samemu zrobi to naprawde widac ze ladniej tyl sie prezentuje. MK2 to naprawde ladniutkie autko jak sie w niego wlozy troche pracy
[ Dodano: 26 Sie 2006 20:57 ]
Nikt mi jeszcze tego nie zaproponowal ale samemu sobie przypomnialem i polozylem wycieraczke wg faq z vwgolf.pl. Efekt naprawde jest lepszy zdjecie tego nie odda ale jak sie samemu zrobi to naprawde widac ze ladniej tyl sie prezentuje. MK2 to naprawde ladniutkie autko jak sie w niego wlozy troche pracy
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco
thomas24 pisze:wąski jest suuper... szeroki przereklamowany ...
No! Wiadomo że lepiej wygląda.wojtek_sari pisze:samemu sobie przypomnialem i polozylem wycieraczke wg faq z vwgolf.pl
Zapomniałeś wspomnieć o i pieniądzach.wojtek_sari pisze:MK2 to naprawde ladniutkie autko jak sie w niego wlozy troche pracy
Frakcja Proud Member
-
- Forum Master
- Kontakt:
Mam jebitny dylemat nie wiem jakie lampy z przodu zalozyc dymione czy cleary bardziej sklanial bym sie przy clearach bo wtedy przod taki czystszy sie wydaje taki bardizej clear;) i jak sadzicie grill bez znaczka czy orginalny zostawic? jeszcze wchodzi w gre chromowany bez znaczka
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco