Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora VR5 by GranuL Zmiany - lecimy z projektem
Ciekawe jak to wyjdzie, fajnie też wygląda połączenie bory i zderzaka z R...
za duże wloty Rka ma zobaczymy jeszcze jadę jutro na Pasłęk a potem na Cult-style i po tych zlotach zabieram się za blende s3 problem jest tylko z dorwaniem kratek bocznych
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
Fajnie to wygląda ale co z tyłem... W sumie vortrex by jakoś na tyle wyglądał do frontu
Re: Bora VR5 by GranuL Zmiany - lecimy z projektem
Są praktycznie nie do zdobycia, a na dodatek kradną je na potęge. Mój brat od zimy szukał prawej kratki, bo połamała mu się i nie znalazł. Na getem.pl można kupić nowe w przyzwoitej cenie.GranuL pisze: zabieram się za blende s3 problem jest tylko z dorwaniem kratek bocznych
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
190zł za sztukę mało przyzwoita cena ;D Votexa chciałem do tyłu moje marzenie wręcz ale ... cena kosmiczna 3500zł za zderzak :D:D może kiedyś się uda. Będę teraz robił magicznego ogromnego moda niespodziankę sam się go boję zobaczymy czy się wam będzie podobać
Rozumiem, że to będzie rzeźbione coś na ten deseń:
Dzisiaj przeglądając foty Golfów, gdy tylko to zobaczyłem, przypomniało mi się o twoim temacie. Jeżeli uda się to podobnie wkomponować, to będzie wyglądało całkiem ok. Tylko z tego co widzę, oprócz blendy, to chyba jest tutaj też przeszczepiony dół zderzaka z S3.
Dzisiaj przeglądając foty Golfów, gdy tylko to zobaczyłem, przypomniało mi się o twoim temacie. Jeżeli uda się to podobnie wkomponować, to będzie wyglądało całkiem ok. Tylko z tego co widzę, oprócz blendy, to chyba jest tutaj też przeszczepiony dół zderzaka z S3.
Moje mk4 -> klik, klik [url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=486317&p=6104815#p6104815[/url]
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
ferdex2, Chyba nie ale mi sie wydaje ze bazą jest dokładka V6 bo ta jest niższa z wyglądu i bardziej właśnie kanciata od przodu
Gran, Jak to wkomponujesz to z halogenami to będzie jeszcze lepiej. Mi sie podoba
Gran, Jak to wkomponujesz to z halogenami to będzie jeszcze lepiej. Mi sie podoba
tak w ten deseń ale z halogenami to raz a dwa to to że w zderzaku od bory to wygląda o niebo lepiej niż w mk4 bo jest zbyt owalny. Dokładki v6 nie można dac na przód bo by nie pasowało v6 idzie na tył będzie co? będzie malina!
Pasłęk ;D
[youtube][/youtube]
Pasłęk ;D
[youtube][/youtube]
GM84, w Chinach szedł taki zderzak do bory:) są też jakieś takie tuningowe i faktycznie dobrze wygląda.
ferdex2, na mk4 wygląda parchowato straszliwie :/
GranuL, R-ka ma dobre wloty, halogen albo DRL wkładasz i jest miszcz Oby w borze lepiej wyszło z tą blendą niż w mk4
ferdex2, na mk4 wygląda parchowato straszliwie :/
GranuL, R-ka ma dobre wloty, halogen albo DRL wkładasz i jest miszcz Oby w borze lepiej wyszło z tą blendą niż w mk4
dobrze wyjdzie tym bardziej że gość ze zdjęcia pomalował kratki na połysk a blendę na mat a ja bedę miał na odwrót tak jak powinno być.
Podrzuć link do Chinola votexa tylnego
Podrzuć link do Chinola votexa tylnego