karol8114 pisze:Byłem, co prawda jeden dzień, świetna zabawa, szkoda tylko że jako jedyny z moich okolic, pozdrawiam Gołdap i okolice.
ej ej, bylismy z Olecka tam na 3 samochody i po drodze NGI widzialem tez
karol8114 pisze:Byłem, co prawda jeden dzień, świetna zabawa, szkoda tylko że jako jedyny z moich okolic, pozdrawiam Gołdap i okolice.
Byłem i jatomek_olecko pisze: karol8114 napisał(a):Byłem, co prawda jeden dzień, świetna zabawa, szkoda tylko że jako jedyny z moich okolic, pozdrawiam Gołdap i okolice.
ej ej, bylismy z Olecka tam na 3 samochody i po drodze NGI widzialem tez
Mój Ex załapał się na pare ładnych fotek w obiektywie Prezesaygd pisze:Co do zlotu, to na każdym będą jakieś minusy, dla mnie w zasadzie jedynym był wszędobylski kurz/piach, wystarczyłoby, jakby jakiś beczkowóz przejechał raz na 4 godziny i spryskał trochę główną alejkę. Auta by były czyste, a ludzie nie musieliby wdychać tego pyłu. Tak czy inaczej podziwiam organizatorów, bo wykonują olbrzymią pracę, żeby to wszystko miało ręce i nogi, impreza jest ogromna, w dodatku organizowana jako masowa.
Ponad 800 zdjęć ode mnie
http://www.vwgolf.pl/galeria/vwmania/vw ... 3-galeria/" onclick="window.open(this.href);return false;
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości