8,50zl....bongo pisze:piwo w knajpie 15 kuna
Wiesz. Ty w innej walucie zarabiasz ostatnio zatem Ciebie to nie przeraża
Kiedy ja byłem tam ostatnio za Ożujsko w spożywczaku coś koło 2,60zł płaciliśmy...
Moderator: Fiona
8,50zl....bongo pisze:piwo w knajpie 15 kuna
bongo, znając Ciebie to było na jeden wieczórbongo pisze:zapas piwka to mielismy konkretny.
Nie no, zajechalismy jak pany mercedesem vito, a ze pod fotelami bylo mnogo miejsca, to i piwka sie zmiescily Dobrze ze mielismy dwie lodowki, jedna na jedzonko, druga na piwkoPiasek pisze:Żukiem ?
Ponad 130 piw w jeden wieczor to i bongo nie wypijeszawełło pisze:bongo, znając Ciebie to było na jeden wieczór
Piasek pisze:Muza miażdży... jaja
Znajomi byli kilka lat temu - myśmy niestety mimo 2 wizyt zawsze jakoś omijali - nie wiem czemu.passat1978 pisze:Baśka Voda
To dawaj namiarypassat1978 pisze:w Hotelu na Węgrzech, nad Balatonem u gościa który studiował w Pl i z którym można bez problemu się dogadać a hotel z śniadaniem i obiadokolacją dal 2 dorosłych i dziecka 5 lat wyniósł 41 euro za dobę
tu jest wszystko:szawełło pisze:To dawaj namiarypassat1978 pisze:w Hotelu na Węgrzech, nad Balatonem u gościa który studiował w Pl i z którym można bez problemu się dogadać a hotel z śniadaniem i obiadokolacją dal 2 dorosłych i dziecka 5 lat wyniósł 41 euro za dobę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości