[all VW]Włącznik termiczny wentylatora
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[all VW]Włącznik termiczny wentylatora
Witam
jakiej firmy wziąć „włącznik termiczny wentylatora”
FEBI HP czy innej i jakie temperatury 85/80+93/88 czy 95/84+102/91 ???
jakiej firmy wziąć „włącznik termiczny wentylatora”
FEBI HP czy innej i jakie temperatury 85/80+93/88 czy 95/84+102/91 ???
VW Passat B3 1,8 AAM 1990r. 75 PS [url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=50898&postdays=0&postorder=asc&start=0][b]mój VWej[/b][/url] + Blitz BRC
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Skoro pytasz JAKI, to mniemam, że chcesz mieć ideolo, by na pewno w odpowiednich momentach ruszał i gasł.
Też lubię dobre części, więc do swojego kupiłem oryginał, a ponieważ nie był dostępny w ASO, kumpel kupił mi w niemczech, co skrobnęło mnie jakieś 110zl. Ale mam pewność, że lepiej się nie da. Co do zamienników, to nie ufam w żadnym razie termistorom, więc Twoja decyzja. Wiem, że w sieci inter-cars ukazał się Wahler, a to Wahler robi oryginalny np. termostat. Sprawdź czy ma dwa styki, czy są one centrycznie naśrodku czy krzywo, czy są trzy styki i już wiesz co potrzebujesz. Koszty50-90zł.
Też lubię dobre części, więc do swojego kupiłem oryginał, a ponieważ nie był dostępny w ASO, kumpel kupił mi w niemczech, co skrobnęło mnie jakieś 110zl. Ale mam pewność, że lepiej się nie da. Co do zamienników, to nie ufam w żadnym razie termistorom, więc Twoja decyzja. Wiem, że w sieci inter-cars ukazał się Wahler, a to Wahler robi oryginalny np. termostat. Sprawdź czy ma dwa styki, czy są one centrycznie naśrodku czy krzywo, czy są trzy styki i już wiesz co potrzebujesz. Koszty50-90zł.
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
W AutoMotoSklepie znalazłem „włącznik termiczny wentylatora” WAHLE za 77 PLN tej firmy też chcę kupić termostat 55zł chyba że znajdę jakiegoś rozbitego VW i wykręcęwojtas_GT pisze:Skoro pytasz JAKI, to mniemam, że chcesz mieć ideolo, by na pewno w odpowiednich momentach ruszał i gasł.
VW Passat B3 1,8 AAM 1990r. 75 PS [url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=50898&postdays=0&postorder=asc&start=0][b]mój VWej[/b][/url] + Blitz BRC