Wyświetlacz komputera?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wyświetlacz komputera?
A jeszcze może trochę śmieszne pytanie, ale czy jak podepnę "nowy" licznik to będę miał te same przejechane km czy muszę coś robić?
Wyświetlacz komputera?
Jak podepniesz nowy licznik to trzeba go zaadaptować , immobiliser ,kodowanie itp i podczas tej czynności ta osoba może ci wpisać przebieg jaki tylko chcesz
Wyświetlacz komputera?
Witam,
Mam licznik do wymiany w moim golfie (nr 1J0920806). Chciałbym zapytać jak wygląda sprawa wymiany licznika na 1/2 fis, tak żeby mieć podgląd spalania itd.? Czy będą z tym problemy czy śmiało można kupić?
Mam licznik do wymiany w moim golfie (nr 1J0920806). Chciałbym zapytać jak wygląda sprawa wymiany licznika na 1/2 fis, tak żeby mieć podgląd spalania itd.? Czy będą z tym problemy czy śmiało można kupić?
Wyświetlacz komputera?
Sądząc po 920 w numerze twojego obecnego licznika masz can więc możesz polować na 1/2 fis immo3 (1j0 920 826 )
Ostatnio zmieniony ndz wrz 08, 2013 10:13 przez krissMK4, łącznie zmieniany 1 raz.
Wyświetlacz komputera?
do twojego auta tylko immo 3, może być 1/2 lub pełny fismichanor pisze:Mam licznik do wymiany w moim golfie (nr 1J0920806)
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Wyświetlacz komputera?
Dzięki za pomoc
trochę kiepsko że tylko immo 3 bo na allegro widzę pełno z immo 2, zostaje mi tylko szukać.
Orientujecie się ile kosztuje wymiana wyświetlacza w pełnym fisie?
trochę kiepsko że tylko immo 3 bo na allegro widzę pełno z immo 2, zostaje mi tylko szukać.
Orientujecie się ile kosztuje wymiana wyświetlacza w pełnym fisie?
-
- ->|<-
Wyświetlacz komputera?
michanor Moim zdaniem z immo3 się tylko cieszyć - bardziej funkcjonalny licznik a możesz nawet z Passka B5FL wsadzić po małych modyfikacjach. Koszt wymiany FIS ~300zł chyba, w al.... poszukaj aukcji z ofertami.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
Wyświetlacz komputera?
naprawa ok.150 , wymiana jak dobrze kojarzę wyświetlacz + robota - to będzie ze 250. Jak coś to mam pełny fis immo 3 - moje ogłoszenie oraz iny forumowicz ogłoszenie klawik85michanor pisze:Orientujecie się ile kosztuje wymiana wyświetlacza w pełnym fisie?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
Wyświetlacz komputera?
Tzn wiem ze immo 3 jest bardziej funkcjonalny, ale z dostępnością no to już różnie jutro będę dzwonił i pytał o numery liczników bo niektórzy tego nie podają na swoich aukcjach.
Z ta wymiana wyświetlacza się tego obawiałem ze tanie to to nie jest prędzej opłaca się w smartphonie wymienić wyświetlacz niż w liczniku
Rozumiem że Passaty B5 FL mają wymiary liczników te same tak? O tyle że kodowanie liczników golfa nie miałem problemu znaleźć to do passata nic u wujka nie wpadło konkretnego.
Chociaż zastanawiam się czy nie jest podobnie jak w golfie czyli 2 i 5 - immo2, a 6 - immo3, ale widzę również końcówki 7 i 9 wiec moje domysły się kończą tutaj.
Wejdę za chwilkę i sprawdzę ogłoszenie, ale jak na razie się dopiero przywitałem wiec czekam aż dostanę uprawnienia do przeglądania
Z ta wymiana wyświetlacza się tego obawiałem ze tanie to to nie jest prędzej opłaca się w smartphonie wymienić wyświetlacz niż w liczniku
Rozumiem że Passaty B5 FL mają wymiary liczników te same tak? O tyle że kodowanie liczników golfa nie miałem problemu znaleźć to do passata nic u wujka nie wpadło konkretnego.
Chociaż zastanawiam się czy nie jest podobnie jak w golfie czyli 2 i 5 - immo2, a 6 - immo3, ale widzę również końcówki 7 i 9 wiec moje domysły się kończą tutaj.
Wejdę za chwilkę i sprawdzę ogłoszenie, ale jak na razie się dopiero przywitałem wiec czekam aż dostanę uprawnienia do przeglądania
Wyświetlacz komputera?
michanor, w pasku 5 to już immo 3.
Liczniki z paska z 7 działają już całkowicie po Canie więc tylko do Golfa z późniejszych lat. Co do 9 to coś czytałem że jest jakiś problem żeby poprawnie działał w Golfie. Poszukaj na forum był gdzieś temat o tych licznikach z 9
Zmieniasz przednią obudowę na tą z golfa( ta z paska jest dłuższa) i zmieniasz/modyfikujesz wsad wrzucasz do licznika i bangla.michanor pisze:Rozumiem że Passaty B5 FL mają wymiary liczników te same tak?
Liczniki z paska z 7 działają już całkowicie po Canie więc tylko do Golfa z późniejszych lat. Co do 9 to coś czytałem że jest jakiś problem żeby poprawnie działał w Golfie. Poszukaj na forum był gdzieś temat o tych licznikach z 9
-
- ->|<-
Wyświetlacz komputera?
Czekając możesz się nie doczekać - Giełda jest dostępna po napisaniu jakiejś ilości postów.michanor pisze: czekam aż dostanę uprawnienia do przeglądania
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
Wyświetlacz komputera?
No to teraz mam większe pojęcie o tym kodowaniu jak 7 działają dobrze to już mam dużo większy wybór więc już nie jest źle czeka mnie pracowity wieczór przy szukaniu
Teraz doczytałem regulamin i takim małym druczkiem było 100 postów
Dzięki za pomoc Na razie mam wystarczająco dużo informacji
Teraz doczytałem regulamin i takim małym druczkiem było 100 postów
Dzięki za pomoc Na razie mam wystarczająco dużo informacji
Wyświetlacz komputera?
poczytaj dobrze forum i się nie rozpędzaj w zakupach - pytanie czy masz możliwości i wiedze żeby zrobić eprom w liczniku paska z końcówką 7michanor pisze:jak 7 działają dobrze to już mam dużo większy wybór