DYSTANSE, ŚRUBY, PIERŚCIENIE CENTRUJĄCE itp
-
- Gadatliwa bestia
Witam, doradzi mi ktoś, jak moge zdjąc dystans przelotowy z tylnej osi mkIV ? Zapiekł sie i nie idzie go ruszyc
śrubokręt między piastę a dystans może być cienki przecinak w musi zejść
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
nieaktualne 3 dni żadnej odp wiec kupiłem w ciemno
Witam chce kupić dystanse na przód żeby ładnie wyglądało:)
tylko jakie ?
- 18"
- ET 35
- 7,5Jx18H2
Witam chce kupić dystanse na przód żeby ładnie wyglądało:)
tylko jakie ?
- 18"
- ET 35
- 7,5Jx18H2
-
- VR6 Rulezzz
- Auto: Passat B4 VR6
- Silnik: AAA
- Kontakt:
witam
panowie jaki musi być minimalny dystans do założenia kół aby koło nie tarło o belkę?
felgi 16" 9J ET30
auto passat b3 hamulce bębnowe
aktualnie idzie przykręcić koło ale jest na styk i trze. czy 5mm starczy? i czy do tych 5mm musiałyby być dłuższe śruby?
panowie jaki musi być minimalny dystans do założenia kół aby koło nie tarło o belkę?
felgi 16" 9J ET30
auto passat b3 hamulce bębnowe
aktualnie idzie przykręcić koło ale jest na styk i trze. czy 5mm starczy? i czy do tych 5mm musiałyby być dłuższe śruby?
aktualnie: Passat B6 HL, Passat B4 VR6
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
- malutki
- Forum Master
- Kontakt:
mam mk3 variant, póki co seria zawieszenie ale chce zakupić sprężyny -30 lub -40. aktualnie mam felgi 16/7 et 35, otwór w feldze 66,6. felgi mi się podobają ale chciałbym je odrobinę wysunąć. myślałem by na tył dać ok 15 mm a na przód 10. Czy są jakieś przeciwwskazania?
Clarion DXZ958 - Morel Hybrid Integra 402 - Morel 6W - Gladen RS10 - Phoenix Gold Ti600.4 - Phoenix Gold Ti1500.1
Szafa gra
Szafa gra
-
- Gadatliwa bestia
Takie pytanie, czy śruby od dystasów 20mm nie będą za długie do dystanów 10 mm ?
boris_kafarrow, do golfa 4 na tył nie ale do innych aut nie wiem
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
-
- Gadatliwa bestia
Pany do felg z bmw nadadzą sie oryginalne śruby vw?? Felgi są z bmw x3
patryk173, wszystko zależy od łba śruby czy kula czy stożek
boris_kafarrow, do golfa 4 na tył mogą być dłuższe śruby o 12mm od standardowych bez dystansu
sprawdzone u mnie bo śrubami z 20mm dystansu przykręcam dysk 5mm
boris_kafarrow, do golfa 4 na tył mogą być dłuższe śruby o 12mm od standardowych bez dystansu
sprawdzone u mnie bo śrubami z 20mm dystansu przykręcam dysk 5mm
Mam felgi 8 x 17 et 35
chce wypchnąć felgi na równo z nadkolami , ile mm dystans na tył a jaki na przód?
zakupie takie dystanse!
chce wypchnąć felgi na równo z nadkolami , ile mm dystans na tył a jaki na przód?
zakupie takie dystanse!
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
markk, jaka opona ? 7mm przód i 12 tył jak na 225/45
M@XIMUS, dokładnie , oponka 225/45 , jak dam na tyl 15 mm to bedzie wystawac?
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
felga 7.5 cala przy et 18 była na równi
więc u ciebie 8cal felga przy et 20 będzie wychodzić ja bym celował w 23~25 raczej
i tak jak 90% mk4 masz krzywą belkę więc z jednej strony będzie wychodzić a z drugiej nie
więc u ciebie 8cal felga przy et 20 będzie wychodzić ja bym celował w 23~25 raczej
i tak jak 90% mk4 masz krzywą belkę więc z jednej strony będzie wychodzić a z drugiej nie