![panna :panna:](./images/smilies/panna.gif)
a to ciekawostka...alabama1 pisze:Mi się nie wydaje, żeby prawa część mojej prawej lampki wyglądała jak prawa część lampki z Twojego linka (pierwszego).
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
a to ciekawostka...alabama1 pisze:Mi się nie wydaje, żeby prawa część mojej prawej lampki wyglądała jak prawa część lampki z Twojego linka (pierwszego).
krzyczeć nie będziemy...tylko zastanawiam się czy dać Ci ostrzeżenie za 2. pkt regulaminu...czy bana żebym więcej nie musiał czytać Twoich postówalabama1 pisze:Nie krzyczcie na mnie
raczej koło zapasowe...wpisz w google "zamek drzwi golf 4" i będziesz wiedział czy to jest zamek czy nie - to takie trudne ??alabama1 pisze:To, co on wyciąga, to zamek, tak?
tak samo jak rozłożenie...tylko w odwrotnej kolejnościalabama1 pisze:Czy złożenie tego z powrotem jest trudne?
powodzenia...alabama1 pisze:najpierw myślałem, że żeby zdjąć zamek, trzeba ściągać całe poszycie drzwi. Teraz się dowiedziałem, że można to zrobić bez ściągania.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości