YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
- darrrrekdaro
- edismd.
Tarnów LB5N Gleba.17'lime green, pierwsze graty do AIR RIDE
działamy..
zdjęcia są z różnych etapów, wiekszosc robione przypadkowo
widok z kanału węże tył
i normalnie zza auta
prawy przód i mano. drugie koło przednie idzie tym samym miejscem tylko w komorze tulenem z wiązką i od razu skreca do nadkola, na zdjeciach jeszcze nie było tego przewodu w ogole
węże puszczone juz tak jak mają być od przednich okuć do bagaznika, od tylnych okuć do bagaznika, 2 węże manometrow do bagaznika i jeden manometrowy od przedniej osi pod deską rozdzielczą wpiety w węża. zasilanie i masa puszczona tak samo, wiazka gotowa ale wynikł problem z pilotem tzn działaja osie przod i tyl osobno ale całość jeszcze nie,jutro z tym bedziemy walczyc. przednie okucia juz schną jutro będą na aucie tak samo z tyłem.
co do mocowania węży do tylnych okuć.. w wolnym czasie poprawie to jakimis grubszymy trytkami ale juz teraz nie powinno nic sie stać. zrobilem to troche z nożem na gardle bo w niedizele jest zlot na ktory chce sie wyrobic a poza tym kolega zaodzwnił ze kanał jest dostepny i zebym wbijał to sobie ogarne węże. po tym jak udalo sie nam wjechac na kanał z czym nie uykrywam był problem okazalo sie, ze moje przypuszczalne miejsce na puszczenie węży odpada bo nie dam rady ich tamtedy przeciagnac i myusialem szybko myslec nad inną sciezka. wybralem tą co na fotach. spieszylem sie ale wszystko siedzi dobrze i bezpiecznie.
widok po dzisiejszym maratonie
dziś też przyszedł mi podłokietnik z ktorego jestem zadowolony bardzo
na jutro planujemy zmontować przód, załozyc tylne okucia, powpinac sie w okucia i elektrozawory, w miedzyczasie bedzie walka z tym sterowaniem. w zaleznosci o ktorej skonczymy bedziemy kombinowac co dalej
zdjęcia są z różnych etapów, wiekszosc robione przypadkowo
widok z kanału węże tył
i normalnie zza auta
prawy przód i mano. drugie koło przednie idzie tym samym miejscem tylko w komorze tulenem z wiązką i od razu skreca do nadkola, na zdjeciach jeszcze nie było tego przewodu w ogole
węże puszczone juz tak jak mają być od przednich okuć do bagaznika, od tylnych okuć do bagaznika, 2 węże manometrow do bagaznika i jeden manometrowy od przedniej osi pod deską rozdzielczą wpiety w węża. zasilanie i masa puszczona tak samo, wiazka gotowa ale wynikł problem z pilotem tzn działaja osie przod i tyl osobno ale całość jeszcze nie,jutro z tym bedziemy walczyc. przednie okucia juz schną jutro będą na aucie tak samo z tyłem.
co do mocowania węży do tylnych okuć.. w wolnym czasie poprawie to jakimis grubszymy trytkami ale juz teraz nie powinno nic sie stać. zrobilem to troche z nożem na gardle bo w niedizele jest zlot na ktory chce sie wyrobic a poza tym kolega zaodzwnił ze kanał jest dostepny i zebym wbijał to sobie ogarne węże. po tym jak udalo sie nam wjechac na kanał z czym nie uykrywam był problem okazalo sie, ze moje przypuszczalne miejsce na puszczenie węży odpada bo nie dam rady ich tamtedy przeciagnac i myusialem szybko myslec nad inną sciezka. wybralem tą co na fotach. spieszylem sie ale wszystko siedzi dobrze i bezpiecznie.
widok po dzisiejszym maratonie
dziś też przyszedł mi podłokietnik z ktorego jestem zadowolony bardzo
na jutro planujemy zmontować przód, załozyc tylne okucia, powpinac sie w okucia i elektrozawory, w miedzyczasie bedzie walka z tym sterowaniem. w zaleznosci o ktorej skonczymy bedziemy kombinowac co dalej
Mój Golf tutaj
Tarnów LB5N Gleba.17'lime green, pierwsze graty do AIR RIDE
niech moc będzie zwami, czekam na efekt końcowy
tato: po co Ty to robisz? nie można jeździć normalnym autem?
ja: nie wiem tato, mi się to po prostu bardzo podoba : )
ja: nie wiem tato, mi się to po prostu bardzo podoba : )
Tarnów LB5N Gleba.17'lime green, SKŁADAMY AIRA :P str.41
Łokiec ori czy zamiennik?
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
- Paviarotti
- Lord GTI
Prace idą do przodu, to najważniejsze
Stołki będą skóra rozumiem?
Stołki będą skóra rozumiem?
- darrrrekdaro
- edismd.
podlokietnik zamiennik. dla mnie jest bardzo dobry. stoły tak ale jednak kupowanie ich TERAZ i montowanie wsyzstkiego na raz to troche za duzo. przy airze trzeba sie skupić bardziej. w sumie ktoryz z uzytkownikow pokazal mi fotele od cupry 2 FR i rozglądam sie za takimi. innymi słowy, wstrzymalem sie z fotelami. nie wiadomo tez czy nie trzeba bedzie kupic drugi kompresor .. ale fotele będą predzej czy pozniej
Mój Golf tutaj
- Paviarotti
- Lord GTI
To ładnie, fajne stołki. Nie pasują pewnie P&P?
- darrrrekdaro
- edismd.
nie zagłębialem sie w to ale zapewne nie pasują. i tak wychodze z zalozenia ze bede spawał szyny wiec ..
Mój Golf tutaj
- Stanley777
- Gadatliwa bestia
Zapowiada się ciekawie Powodzenia
Mój Były Golfik
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
- darrrrekdaro
- edismd.
3 na przodzie i na tyle. z tył miały być po 2 tak samo 130 ale wystapił problem i poszły 3 bałwany 4,5 cala czyli węższe
Mój Golf tutaj
Nie ma tuningu bez trytytek
Jak przypadkiem się zapędzę w niedzielę to oglądnę jak Ci to wyszło ;]
Jak przypadkiem się zapędzę w niedzielę to oglądnę jak Ci to wyszło ;]