YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
- darrrrekdaro
- edismd.
Tarnów LB5N Gleba.17'lime green, SKŁADAMY AIRA :P str.41
widziałem Adamek, ze przeszedles selekcje
ja osobą będę ale po dzisiejszym dniu moge powiedziec, że wątpie ze wbije ukonczonym golfem. nie chce zapeszać wiecej napisze jutro może co się stało. zostało naprawde malutko do zrobienia głownie pospinanie wszsystkiego w bagazniku.póki co spy :
p.s.
bez cięcia podluznicy sie nie obejdzie. to juz wiemy
ja osobą będę ale po dzisiejszym dniu moge powiedziec, że wątpie ze wbije ukonczonym golfem. nie chce zapeszać wiecej napisze jutro może co się stało. zostało naprawde malutko do zrobienia głownie pospinanie wszsystkiego w bagazniku.póki co spy :
p.s.
bez cięcia podluznicy sie nie obejdzie. to juz wiemy
Mój Golf tutaj
Ten "szlif" plastikowego nadkola w gofrach to chyba jest podstawa ...
- Paviarotti
- Lord GTI
Założyłem nowe używane nadkole, pojeździłem trochę i znowu jest naderwane
Eeee to ja nie mam naderwanych, tylko takie właśnie szlify. Ale to przez brak czasu, bo jak zakładałem xeny to w trakcie dostałem tel i był mus, żeby jechac, a że nie było czasu wszystkiego skręcac, to tylko założyłem zderzak na 2 śruby, a nadkoli nie przykręcałem i od pędu i oporu powietrze pchało je na opony i ładnie szlifowało.
- darrrrekdaro
- edismd.
szlif bo kiedys wyleciałem na obwodnice bez zderzaka. reszty mozna sie domyslec szkoda ze nikt nie nagrał mojej reakcji jak uslysalem ten przedziwny dźwięk ktory okazal sie ... szlifem xD a na poczatku ni ewiedzialem ocb haha
Mój Golf tutaj
U mnie z przodu nic nie trze, nawet na skręconych kołach, na 15 już bardziej tarło.
darrrrekdaro, widze że ciasno sie robi, chyba na 18 był by juz problem? I widze oponki do wymiany
darrrrekdaro, widze że ciasno sie robi, chyba na 18 był by juz problem? I widze oponki do wymiany
- darrrrekdaro
- edismd.
nie powinno być problemu na 18 calach ale kiedys w wolnej chwili to sprawdze z ciekawości.
.. ide ciąć belke bo jutro zlot
.. ide ciąć belke bo jutro zlot
Mój Golf tutaj
Co to za zlot? Jakiś grubszy? Może bym sie wybrał bo nie mam aż tak daleko.
- darrrrekdaro
- edismd.
oczywiście nie wyrobiłem sie na zlot i auto jeszcze nie było pompowane. po pierwsze okucia tylne obecnie wygladają tak
a jak je dostałem nie miały drugiego nawiertu do przykręcenia ich do belki wiec musialem zawiezc to do wywiercenia i nagwintowania a nastepnie ciąć w belce miejca w ktorych są śruby trzymające okucia
prawa
lewa
ale to maly problem w porownaniu do tego co stalo siez kompresorem. kiedy wsyzstko bylo gotowe, zeby na sucho to napompować i srpawdzic szczelnosc zauwazylismy, ze kompresor ma pekniętą aluminiową pokrywkę glowicy w miejscu, gdzie wkreca się wąż kompresora....... pare dni wczesniej dalem złączke pewnemu ślusarzowy, zeby przerobił ją pod gwint na wężu, on przerobil węża pod złączke ;/ jak wkrecał kompresor wkrecil za mocno. zespawany kompresor dostalem wczoraj o 10 ale kumpel ktory ogarnia temat sterowania i zaworów nie mial czasu i auto stoi od wczoraj tak :
podłuznica musi być podcięta jednak hehe
w miedzyczasie cos tam zacząłem wycinać do bagażnika, zostalo mitylko to porównać i poskrecac zeby było tak jak ma byc a z czasem to obiję i zrobie ladną zabudowe tak, jak ma byc.
a jak je dostałem nie miały drugiego nawiertu do przykręcenia ich do belki wiec musialem zawiezc to do wywiercenia i nagwintowania a nastepnie ciąć w belce miejca w ktorych są śruby trzymające okucia
prawa
lewa
ale to maly problem w porownaniu do tego co stalo siez kompresorem. kiedy wsyzstko bylo gotowe, zeby na sucho to napompować i srpawdzic szczelnosc zauwazylismy, ze kompresor ma pekniętą aluminiową pokrywkę glowicy w miejscu, gdzie wkreca się wąż kompresora....... pare dni wczesniej dalem złączke pewnemu ślusarzowy, zeby przerobił ją pod gwint na wężu, on przerobil węża pod złączke ;/ jak wkrecał kompresor wkrecil za mocno. zespawany kompresor dostalem wczoraj o 10 ale kumpel ktory ogarnia temat sterowania i zaworów nie mial czasu i auto stoi od wczoraj tak :
podłuznica musi być podcięta jednak hehe
w miedzyczasie cos tam zacząłem wycinać do bagażnika, zostalo mitylko to porównać i poskrecac zeby było tak jak ma byc a z czasem to obiję i zrobie ladną zabudowe tak, jak ma byc.
Mój Golf tutaj
Grubo się robi, będę obserwował - powodzenia
Nie dało się tylko nawiercic otworów, żeby tak nie ciąc ? Patrząc na fotki robią się smaki, na bardzo dobry efekt końcowy !
- ChillOutPL
- Nowicjusz
sliczny, ze tak powiem:)
Moje byłe Skromne Mk4
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=518969" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój Fiacik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=169&t=530100" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=518969" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój Fiacik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=169&t=530100" onclick="window.open(this.href);return false;