YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
Tarnów LB5N 17'lime green, AIR RIDE
Kwestia na koncu filmiku z wjazdem i zaparkowaniem w garazu - mistrz.
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Gacek904, nie wiem ja sie w kwestii air nie znam ;/ ale jak już siedzi to ładnie )
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
- darrrrekdaro
- edismd.
siedzi jak siedzi. w sumie chcialbym zeby przod siadł bardziej ale to kwestia tej podluznicy i przy dobrobycie zrobie to dopiero w przyszlym roku. narazie zostaje tak jak jest btw. coś tam dzisiaj zdziałałem z bagaznikiem.
uprzedzajac negatywne komentarze- butla jest przyczepiona w ten sposob tylko po to, zeby nie latała po bagazniku. zwykłe 2 paski blachy krzywo obciete. docelowo to bedzie zmienione. zapewne bedzie to przykrecone tak samo tylko ze twardymi mocnymi uchwytami. chce coś przykobinować z brązowymi paskami takimi jak od spodni na obu koncach w taki sposób http://farm9.staticflickr.com/8522/8670 ... 0c93_c.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;. trzecia część podłogi czeka na obicie. co do samego materiału jakim obijam tą podłoge to kwestia gustu ale ostatecznie wszystko będzie ładne i schludne
uprzedzajac negatywne komentarze- butla jest przyczepiona w ten sposob tylko po to, zeby nie latała po bagazniku. zwykłe 2 paski blachy krzywo obciete. docelowo to bedzie zmienione. zapewne bedzie to przykrecone tak samo tylko ze twardymi mocnymi uchwytami. chce coś przykobinować z brązowymi paskami takimi jak od spodni na obu koncach w taki sposób http://farm9.staticflickr.com/8522/8670 ... 0c93_c.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;. trzecia część podłogi czeka na obicie. co do samego materiału jakim obijam tą podłoge to kwestia gustu ale ostatecznie wszystko będzie ładne i schludne
Mój Golf tutaj
- leonnelson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
darrrrekdaro,
Byłe 20 Jahre GTI : viewtopic.php?f=88&t=342847&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK DO MK4/BORY - 722 165 543
SPRZEDAM kabel VCDS + oprogramowanie
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK DO MK4/BORY - 722 165 543
SPRZEDAM kabel VCDS + oprogramowanie
- dawid7737
- Gadatliwa bestia
Mi się takie obszycie bardzo podoba i jest ogółem mega na wypasie
Moja A4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=574208" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paviarotti
- Lord GTI
- darrrrekdaro
- edismd.
wszystko robie sam. materiał kupilem w sklepie z materiałami. to nie jest prawdziwa skóra ale kupilem jeszcze dodatkowo taką podbitke piankową zeby zakrys nierównosci cięcia plus zeby bylo tak miękusio ;P
Mój Golf tutaj
Fajne jest to, że działasz sam - ja to podziwiam i bardzo cenie !!
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
Tarnów LB5N 17'lime green, filmik AIR RIDE str. 45 na dole
darrrrekdaro, rozumiem że skrzyneczka policzona jakoś rozsądnie Jedyne co bym zmienił to zakleił/pomalował dno skrzyni pod bass-reflexem, żeby nie było widać MDF'u. Reszta jak najbardziej na +
póki co trochę burdel w bagażniku ale wygląda, że będzie git:)
miskieusz, musi być brzydko żeby było ładnie
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
- darrrrekdaro
- edismd.
takie komentarze motywują do działania ! dzieki
hayperekpo
liczona, ma pojemnosc oryginalnej. dzieki ze zauważyłeś to z wnętrzem skrzynki, napewno to zrobie
hayperekpo
liczona, ma pojemnosc oryginalnej. dzieki ze zauważyłeś to z wnętrzem skrzynki, napewno to zrobie
Mój Golf tutaj
Re: Tarnów LB5N 17'lime green, filmik AIR RIDE str. 45 na do
Gacek904 pisze:miskieusz, musi być brzydko żeby było ładnie
True, true !
Co do filmiku - moment jak siada w garażu po prostu miazga
- darrrrekdaro
- edismd.
kiedyś zdropiłem nowe itemy z nierdzewki , narazie sobie leżą i pewnie niedługo pójdą w polerke i na auto
Mój Golf tutaj