od GT-ka do CL-a?! by Krzychu [RH ZW1 str.29]
Moderator: G0 Karcio
ZALEK, sii. Nie obejdzie się bez gumówki i spawarki, bo trzeba przełożyć dolne mocowanie pasów do tych zielonych, ale dam radę...w wolnej chwili
-
- Mały gagatek
Już prawie miesiąc minął od ostatniego posta a tu nic cisza co jakiś czas zaglądam do tematu żeby zerknąć jak tam te zielone pasy się wkomponowały w całość gofera i sie coś doczekać nie mogę nie ładnie kolego ojj nie ładnie
To ze nie robi aktuala to nic,ale zeby sie na zadnym zlocie nie pokazac, nawet pare km od domu?Krzychu_ManUtd pisze: nie ładnie kolego ojj nie ładnie
I nastały takie dni gdzie zdrowy rozsądek wziął górę nad pasją
Golfik oczywiście zostaje, ale zapadła decyzja, że będzie zwykłym daily car-em, bez gleby, polerowanych felg itp.
Powód? Banalnie prosty...praca, a mianowicie kilkudniowe wyjazdy w Polskę. Najzwyczajniej szkoda by auto stało i marnowało się pod płotem firmy.
Graty takie jak ZW1, ZKW, soczewki vento, szeroka dokładka vento, stary grill vento i parę innych rzeczy będzie na sprzedaż. Pytać na PW.
PS: do MOD-ów...proszę o NIE zamykanie tematu. W aucie nie będzie wielkich zmian zewnętrznych, a jedynie rozbudowa car audio, którą zechcę się pochwalić
Golfik oczywiście zostaje, ale zapadła decyzja, że będzie zwykłym daily car-em, bez gleby, polerowanych felg itp.
Powód? Banalnie prosty...praca, a mianowicie kilkudniowe wyjazdy w Polskę. Najzwyczajniej szkoda by auto stało i marnowało się pod płotem firmy.
Graty takie jak ZW1, ZKW, soczewki vento, szeroka dokładka vento, stary grill vento i parę innych rzeczy będzie na sprzedaż. Pytać na PW.
PS: do MOD-ów...proszę o NIE zamykanie tematu. W aucie nie będzie wielkich zmian zewnętrznych, a jedynie rozbudowa car audio, którą zechcę się pochwalić
Tylko co to zmieni jak auto bedzie dalej stało,tylko na ori setapieKrzychuGT pisze: nastały takie dni gdzie zdrowy rozsądek wziął górę nad pasją
KrzychuGT, kup daili za psie pieniadze a golfa chowaj do stodoły
Niby racja, ale na jakiś tam pospolitym alu może sobie tam padać, kurzyć się czy nawet je*ać meteorami...nie będzie szkoda, a ZW to jednak trochę pracy i $ włożone więc szkoda by to niszczało pod płotem.Kapela pisze:Tylko co to zmieni jak auto bedzie dalej stało,tylko na ori setapie
Podobnie z innymi tailami...ZKW czy szeroki hokej...zawsze istnieje ryzyko, że komuś wpadną w oko, a nie zawsze mam możliwość postawienia auta w miejscu gdzie kamera łapie.
Na chwilę obecną nie stać mnie na kupno i utrzymanie 2 aut. Klamka zapadła i golfik będzie dupowozem.Kapela pisze:KrzychuGT, kup daili za psie pieniadze a golfa chowaj do stodoły
Jak nadejdą lepsze czasy to może wystartuję z czymś nowym...robionym od podstaw, powoli i bez pośpiechu, a golf będzie dzielnie woził moją szanowną...
Re: od GT-ka do CL-a?! by Krzychu [RH ZW1 str.29]
Popieram przedmówceVagTeam pisze:szkoda było na czym zawiesić oko xD
Noo wkoncu znalazłem ten temacik,a tyle szukałem tu cisza nic sie nie dzieje
Hansior92, ano nic się nie dzieje i nie będzie się działo.
Jak pisałem wcześniej, golfik obecnie służy jako dupowóz, który dzielnie wozi mnie do pracy i z powrotem.
Jedynym modem jaki planuje na najbliższy czas to zakup ori 15" BBS-ów z oponami letnimi, aby dać odetchnąć wiekowym zimówką
Jak pisałem wcześniej, golfik obecnie służy jako dupowóz, który dzielnie wozi mnie do pracy i z powrotem.
Jedynym modem jaki planuje na najbliższy czas to zakup ori 15" BBS-ów z oponami letnimi, aby dać odetchnąć wiekowym zimówką