witam jestem
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
)) patrzylem dzis ale nie znam sie jaki naciag ma byc na pasku....
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
niestety tego nie mam jak okreslic....pozatym skrzywilem gdzies na krawezniku ta srubke ktora sie reguluje naciag rolki o ile dobrze to wypatrzylem.....musze chyba wyminic śrubke i sprobowac naciagnac albo jechac do mechanika........wycieku niema nigdzie.....
)) plyn jest w zbiorniczku a niestety dalej to samo:/........no nic jak ktos mi to zrobi to napewno napisze co to było!!! ale dziekiza wszystkie posty
! jutro rozkminie z tym paskiem moze troszke go pociagne???:)zobaczymy co da sie zrobic:),,,,!
[ Dodano: 01 Wrz 2006 00:00 ]
witam jestem
)) patrzylem dzis ale nie znam sie jaki naciag ma byc na pasku....
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
niestety tego nie mam jak okreslic....pozatym skrzywilem gdzies na krawezniku ta srubke ktora sie reguluje naciag rolki o ile dobrze to wypatrzylem.....musze chyba wyminic śrubke i sprobowac naciagnac albo jechac do mechanika........wycieku niema nigdzie.....
)) plyn jest w zbiorniczku a niestety dalej to samo:/........no nic jak ktos mi to zrobi to napewno napisze co to było!!! ale dziekiza wszystkie posty
! jutro rozkminie z tym paskiem moze troszke go pociagne???:)zobaczymy co da sie zrobic:),,,,! no i jednak ja mam naped pompy wspomagania przez pasek klinowy wielorowkowy
)) ....ciekawe......
hmm.....