miekki dach mk3 karmann jaki material
-
- Gadatliwa bestia
powiem tak, to w podpisie to jest wizja artystyczna aktualnie jest seria, na sezon mam zamiar wsadzić po taniości sprężyny -60 żeby dojechać amortyzatory, a potem gwint - chyba że trafię coś fajnego to wrzucę jakiegoś ta tesko
-
- Nowicjusz
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
więc lepiej sobie wrzucić gwint moim zdaniem, chyba że potrzebujesz jako takiego komfortu i niekoniecznie chcesz mocną glebę, no to wtedy można wrzucić jakiś kit
Re: miekki dach mk3 karmann jaki material
Ok. fajnie tylko zwróć uwagę że ten preparat jest do dachów materiałowych tak dla ścisłości.mazimk3cabrio pisze:ok to zamawiam sonax-a :)http://allegro.pl/sonax-do-cabrio-kabri ... 35062.html" onclick="window.open(this.href);return false; to taki moze byc nie ???
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Re: Odp: miekki dach mk3 karmann jaki material
Sorry kit około 500zl gwint od 700zl w górę. Do dachu polecam Koch-chemie można kupić na allegro jest rewelacyjny i super odpycha wodę.mazimk3cabrio pisze:wporzo a kojarzysz ceny kit-u ??
-
- Nowicjusz
Re: Odp: miekki dach mk3 karmann jaki material
ten srodek jest ogolnie do tapicerki tzn do roznych tkanin tez nie jest preparatem typowo do mojego materiału takiego ktory bylby dedykowany do mojego dachu jeszcze nie znalazłemmaj0nez pisze:Sorry kit około 500zl gwint od 700zl w górę. Do dachu polecam Koch-chemie można kupić na allegro jest rewelacyjny i super odpycha wodę.mazimk3cabrio pisze:wporzo a kojarzysz ceny kit-u ??
-
- Gadatliwa bestia