Chiptuning w Brk Inowrocław-grupowy 600-700pln!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Re: Chiptuning w Brk Inowrocław-grupowy 600-700pln!
witam.Niemoge złego słowa powiedzieć na BRK a 2tyg temu byłem u goscia zrobiłem wirusik i autko jakby wiaterek pchał dostało ducha dodam ze mój Golfik 4 pełna seria tylko wirus i wyszło ładnych 133ps.
Golf Mk4
Z g...a bata nie ukręcisz czasem delikatny mod wystarczy a auto reaguje na korektę bardzo dobrze. Trafi się auto w którym nie ma sprężania, wtryski leją, pompa nie domaga to można stanąć na głowie i nie da się zrobić przyzwoitego wyniku!!!. Dlatego hamownia to jest dobre narzędzie diagnostyczno pomiarowe bo kibla odrazu da się wyłapać. Tak jak rumianko napisał nic na siłę !
trafiają się rożne samochody i różne wyniki jeśli miałbym robić pod wynik i klienta nigdy BRK by nie wypromowało się na markę jaka jest, dziś miałem 1z na 8bit klient chciał mocno i zabrakło 5KM do 117KM (bo jego kolega tak ma) widziałem bardzo duży niedosyt po wyjeździe z hamowni ze nawet 115km nie było, ale niestety batorego nie będziemy na silę robić.....
ps. następna promocja zimowa...... kto się załapie ten się załapie szczegóły na stronce www
ps. następna promocja zimowa...... kto się załapie ten się załapie szczegóły na stronce www
brk-tuning profesjonalnie strojony chip-tuning
www.brk-tuning.pl
www.brk-tuning.pl