Lampy przednie - jakie ?

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

Awatar użytkownika
krazorek
Użytkownik
Użytkownik

Lampy przednie - jakie ?

Post autor: krazorek » pn gru 09, 2013 21:50

MAPET, Co Cię razi przy dobrej pogodzie w przeciwmgielnych?

Jestem przeciwnikiem jazdy na mijania i na przeciwmgielnych razem bo niepotrzebnie palisz 220W, a wcale więcej światła nie masz. W MK IV soczewki są wysoko (w lampie). Według mnie można je stosować z mijania zamiennie. Razem to jak wspomniałem głupota. Nie wiem co kogo w tych światłach razi - bo jeżeli palisz przeciwmgielne, które masz w zderzaku 20 cm nad ziemią i jedziesz w deszczu (od asfaltu aż łuna się robi) to wtedy to razi. I w dodatku jak to jest nisko to w ogóle nie poprawia Ci widoczności. I takich ludzi jak najbardziej trzeba tępić.

Jeżeli kogoś razi MK IV na halogenach to pozdrawiam!
Już kiedyś poruszałem temat jak po ignorancku podchodzą na OSKP do ustawienia świateł i ile aut razi bo ma źle ustawione światła mijania. I to jest problem...

Awatar użytkownika
MAPET
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Lampy przednie - jakie ?

Post autor: MAPET » wt gru 10, 2013 01:32

to sobie jedz przed kims kto jedzie na przeciwgielnych i np jest mokra droga... odchodzimy od tematu wiec dalsza dyskusja nie ma sensu... ale po cholere je wlaczac jak nic nie daja

http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !

Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !

Obrazek

Awatar użytkownika
-michau-
Forum Master
Forum Master

Lampy przednie - jakie ?

Post autor: -michau- » ndz gru 15, 2013 18:36

Prosiłbym o zdjęcia jeśli ktoś posiada jak oświetlają soczewki depo w mk4 na zwykłych żarówkach i zestawie hid.

GTB... :satan:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”