problem z obrotami 2.0 2e
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam! Mój problem polega na tym że silnik się dziwnie zachowuje tzn podczas jazdy jak go rozpędzę i wcisnę sprzegło to obroty spadają praktycznie do zera po czym po chwili wracają do normy. Film który nagrałem najlepiej to pokazuje " onclick="window.open(this.href);return false; . Na postoju z resztą też delikatnie faluje obrotami :/ w czym może być problem?
na początek przeczyść przepustnicę, może w niej być już trochę syfu, jeśli to nie pomoże sprawdziłbym silniczek krokowy
Moja kabina http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=476251" onclick="window.open(this.href);return false;
- piotrek.radom
- Mały gagatek
No właśnie kurcze krokowca czyściłem,nawet go całego rozebrałem i syfu troszkę było ale przepustnicy nie miałem jeszcze czasu sprawdzić. W sumie to co ja mogę w niej sprawdzić?
Re: problem z obrotami 2.0 2e
czyli co dolot cały sprawdzić? Wiesz przepływkę miałem ochotę sprawdzić bo wieczko od niej wygląda jakby było już rozbierane wcześniej(jest sklejone na ten czerwony silikon) .piotrek.radom pisze:A nie łapie gdzieś lewego powietrza?
- piotrek.radom
- Mały gagatek
Spróbuj podmienić na chwilkę przepływkę od innego autka.Możliwe, że coś przekłamuje i dlatego takie cyrki.
Pierwsze co to przepływka. Podmień od innego auta tak jak napisał piotrek.radom.
Tak, jestem dziewczyną i tak, tuninguję swoje auto.
A to moja działka: Event Garage - klik!
A to moja działka: Event Garage - klik!