[MK2 1.3 NZ] zawor pracy jalowej
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
[MK2 1.3 NZ] zawor pracy jalowej
mam problem z falujacymi obrotami na biegu jalowym od czego zaczac???
i gdzie jest ten zaworek pracy jalowej???
pomocy !!!!!!
[ Dodano: Sob Wrz 02, 2006 09:46 ]
mam problem z wolnymi obrotami w swoim autku slyszalem ze to zawor dodatkowego powietrza " pracy jalowej itp." ale gdzie on jest?
i gdzie jest ten zaworek pracy jalowej???
pomocy !!!!!!
[ Dodano: Sob Wrz 02, 2006 09:46 ]
mam problem z wolnymi obrotami w swoim autku slyszalem ze to zawor dodatkowego powietrza " pracy jalowej itp." ale gdzie on jest?
Ostatnio zmieniony sob wrz 02, 2006 13:42 przez grzesio_31, łącznie zmieniany 1 raz.
Też tak miałem
U mnie tak było (chodzi oczywiście o wielopunkt!) i tam raczej nie ma dyszy biegu jałowego-zepsuta była sonda lambda.
- resocjalizator
- Nowicjusz
- Kontakt:
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Ja mam wszystkie węże w odmie nowe, przewody nowe, sondę nową, zawór powietrza dodatkowego wymieniony i obroty dalej faluja. Wszystko w aucie było sprawdzane przez pieciu różnych diagnostów i wg nich nie ma się do czego przyczepić. A ponadto autko i jeszcze nie chce wejśc na obroty jałowe przy odpaleniu :/frantz pisze:prawdz szczelność odmy, ale dokładnie
1 sprawdz sobie czujnik temperarury jaka ma rezystencjetauka pisze: A ponadto autko i jeszcze nie chce wejśc na obroty jałowe przy odpaleniu
a co do obrotow to sondy byn raczej nie ruszal sprawdzcie sobie czy macie mase przykrecona do obudowy klawiatury to wazne ja nie mialem bo sie pralamala i tez dugo nie moglem sobie z tym poradzic