Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora VR5 by GranuL Zmiany - lecimy z projektem
Mi to tutaj jakoś bardzo pasują te majonezowe 19' RSy.
- matt_scorpion
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Bora VR5 by GranuL Zmiany - lecimy z projektem
Rotor trochę ciemniejszy odcień i byłoby idealnie. Inna opcja to wg mnie jedynie ten majonez co na RSachGranuL pisze:srebrne się zlewają strasznie
Moje Daily viewtopic.php?f=89&t=437616
No jeszcze myślę zobaczymy jak złoty wyjdzie jak słabo to szybko się malnie na taki jak poniżej.
elegansio będzie;)
ale tylne lampy mi kompletnie nie paszą GLI byłyby lepsze
ale tylne lampy mi kompletnie nie paszą GLI byłyby lepsze
miskieusz, wola gustu mi tam ori USA leżą najbardziej ciężko było je dorwać
Re: Bora VR5 by GranuL Zmiany - lecimy z projektem
+1GranuL pisze:miskieusz, wola gustu mi tam ori USA leżą najbardziej ciężko było je dorwać
Moje MK4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=486014" onclick="window.open(this.href);return false;
Dziś w trakcie pokazywania działania AIRa kolegom których jak obiecałem pozdrawiam odkryli dym z bagażnika ;D jak się okazało szybciutko przewód od uziemienia nie dał rady i szybciutko zlikwidowałem usterkę
- kamill1991
- Gadatliwa bestia
Re: Odp: Bora VR5 by GranuL Zmiany - lecimy z projektem
+2Tomek747 pisze:+1GranuL pisze:miskieusz, wola gustu mi tam ori USA leżą najbardziej ciężko było je dorwać
sent from your sister's room using Tapatalk 7.
GranuL, wiadomka, te po prostu jakoś tak za jasne są i tym chromem za mocno dają:p
miskieusz, zawsze można okleić folią ściemniającą i masz GLI a jak a z GLI w drugą stronę tego się nie zrobi
A tu praca domowa dzięki panu kamill1991, udało się zdjąć szkła z lusterek bo bałem się aby ich nie rozwalić no i w domku rozebrałem na części pierwsze lusterka imamy oto taki piękny akcent
A tu praca domowa dzięki panu kamill1991, udało się zdjąć szkła z lusterek bo bałem się aby ich nie rozwalić no i w domku rozebrałem na części pierwsze lusterka imamy oto taki piękny akcent
Ja tam nie mogę się doczekać efektu końcowego
Co do kółek to ja nadal zostaję przy pełnej polerce ! Miażdżyło by to system okropnie
Co do kółek to ja nadal zostaję przy pełnej polerce ! Miażdżyło by to system okropnie
LopezoS, W polerce ? bd się zlewać
Czekam na efekt końcowy ! Ja osobiście wybrał polerka rantów na lustro + środek jakiś stonowany kolor
Czekam na efekt końcowy ! Ja osobiście wybrał polerka rantów na lustro + środek jakiś stonowany kolor
Jak robiłeś podświetlenie klamek? na zwykłej diodzie LED czy ori plastikach? mam komplet z Audi i zastanawiam się czy zmieści się miedzy drzwi a boczek.
też prawda:)GranuL pisze: zawsze można okleić folią ściemniającą i masz GLI a jak a z GLI w drugą stronę tego się nie zrobi
kupiłeś lusterka mk5, bo chyba przeoczyłem gdzieś:p