GALERIA CABRIO - Zdjęcia naszych cabriówek
a to moja
jak widac dopiero zaczynam i dluuuuga droda jeszcze przed nami jezeli Wy czyli starzy wyjadacze mk1 macie jakies sugestje lub dobre rady to chetnie przeczytam i slicznie podziekuje. pzdr
jak widac dopiero zaczynam i dluuuuga droda jeszcze przed nami jezeli Wy czyli starzy wyjadacze mk1 macie jakies sugestje lub dobre rady to chetnie przeczytam i slicznie podziekuje. pzdr
Ostatnio zmieniony ndz sie 11, 2013 23:23 przez Sloma1988, łącznie zmieniany 1 raz.
Jedna fota ze zlotu Rock'N'Low...
brakuje dokładki ale to się wytnie Wkrótce zrobię kilka nowych ciekawych fotek...
brakuje dokładki ale to się wytnie Wkrótce zrobię kilka nowych ciekawych fotek...
jak widze "L" na poczaatku blachy to az sie milo robi
a tak w ogole to ladny i zadbany egz Rico
a tak w ogole to ladny i zadbany egz Rico
Dzięki Sloma, , ostatnio dostał świeży lakierek muszę się tylko za wnętrzem obejrzeć, poprzedni właściciel palił w aucie...
ale chcesz kupic i wlozyc czy obic u tapicera? kremowa skora zrobila by robote
Myślałem żeby oddać do tapicera, tylko nie wiem czy w mojej okolicy ktoś obije mi fotele z poduszkami po bokach. Jakby się trafiła jakaś gotowa, tylko zamontować, to też bym nie pogardził ^^
hmmmmm popytam ludzi w pulawach i okolicy, jak czegos sie dowiem to napewno dam znac
Sloma1988 przed Tobą dużo roboty, ale pomyśl jak przyjemnej roboty i jaka przyjemna będzie później jazda TWOJĄ MK1
Niedawny nabytek . Ogólnie BDB stan , rarytaśne białe wnętrze . Do wymiany przedni grill na oryginalny ( obecnie zamiennik bez znaczka na dwie pary oczu:D ) . No i na przyszły sezon zawieszenie ( kit idzie na swmietnik a zakładam gwint ) oraz felunek ( albo "dariusze" RS/RM 15" 7/8J lub jakieś RSL/ Steffany w 14" ) . Powoli do przodu .
Re: GALERIA CABRIO - Zdjęcia naszych cabriówek
Na te pochmurne dni - miłe wspomnienie
A tak na marginesie, to w wigilę w godzinach wczesnych popołudniowych na wale miedzeszyńskim śmignęła mi Astra z otwartym dachem.
A tak na marginesie, to w wigilę w godzinach wczesnych popołudniowych na wale miedzeszyńskim śmignęła mi Astra z otwartym dachem.
-
- Gadatliwa bestia
Ja ostatnio śmigałem z otwartym dachem, całkiem spoko, po mieście prawie nie czuć różnicyaigner pisze:A tak na marginesie, to w wigilę w godzinach wczesnych popołudniowych na wale miedzeszyńskim śmignęła mi Astra z otwartym dachem.
Ode mnie też coś z cieplejszego okresu roku