Zapachy Car Scents California
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Jako, że nie ma tematu o tym, jakie macie doświadczenia z tymi zapachami? Do tej pory miałem tylko coronado cherry (jestem zadowolony z trwałości) ale chciałbym coś nowego. Niestety nie mam dostępu do fizycznego sprawdzenia jak pachną inne zapachy tej właśnie marki i jak wygląda ich trwałość. Użytkował ktoś inny zapach niż coronado cherry z Car Scents? Będę wdzięczny za każdą opinię.
4motion
Shmatan, Dzięki Bo właśnie nie wiedziałem do końca gdzie dać ten temat... Ktoś się wypowie?
4motion
Obskoczyłem 2 poza kultowym już cherry:
-balboa bubblegum - świetne, słodkie, ale po 2 tygodniach śmierdziało jak to uznała moja kobita "słodkimi rzygowinami"
-coś truskawkowego (nazwy nie pamiętam) - świetne, słodkie ale po 2 tygodniach śmierdziało obornikiem
Na dniach test "ice cośtam" - jak po dwóch tygodniach zacznie śmierdzieć zgniłym mięsem albo innym siarkowodorem to zostaje przy coronado cherry
-balboa bubblegum - świetne, słodkie, ale po 2 tygodniach śmierdziało jak to uznała moja kobita "słodkimi rzygowinami"
-coś truskawkowego (nazwy nie pamiętam) - świetne, słodkie ale po 2 tygodniach śmierdziało obornikiem
Na dniach test "ice cośtam" - jak po dwóch tygodniach zacznie śmierdzieć zgniłym mięsem albo innym siarkowodorem to zostaje przy coronado cherry
- Mark_Funky
- Mały gagatek
używał ktoś CALIFORNIA CAR SCENTS - zapach - CITRUS SPLASH ? używałem do tej pory coronado cherry, chciałbym zmienić, ale nie chce efektu obornika
Re: Zapachy Car Scents California
Nie zmieniaj ja ma wypróbowaną cytrynę i kokos to nie wydawają zapachu tak jak wiśnia jeszcze ma wanilię ale nie otwierałem Zostań przy wiśni
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
mam ten oto zapach CALIFORNIA SCENTS XTREME VOLCANIC CHERRY i jestem zadowolony:) miałem zwykłą wiśnię lecz ten jest ładniejszy:)
Kupiłem wiśniowy i kupa. 2 tygodnie nawet nie pachniał. Oczywiście po przyłożeniu nosa wali aż miło, ale w aucie nic nie czuć.
peppa_814, tej u mnie 6 miesiąc czuć corrado cherry, i w schowku go trzymam bo za intensywny
4motion
Re: Zapachy Car Scents California
ja tez mialem tak z coronado cherry, bardzo intesnywny tyle ze potem juz go nie czułem ale za to minelo pół roku a co ktoś wsiada to mówi ale u ciebie tu ładnie pachnie,nos w puszkę wetknę to dalej czuję ale to nie to. Polecam odwrocic te kostki do góry nogami a pozniej pozamieniac miejscami, bedzie lepiej,gdzies wyczytałem ze ktoś polecał skropic wodą żeby te kostki nasiąkły. ..........Co my oczekujemy od zapachu za 15zł dla mnie bomba cena i długosć działania.
>>>>>White GL by Stary<<<<
Może nawet ja bo z początku pomagało, ale teraz odradzam - zapach się zmienia, robi się taki "wilgotny" i nie miły.stary pisze:gdzies wyczytałem ze ktoś polecał skropic wodą żeby te kostki nasiąkły
peppa_814, pucha nie dostawała za mocno słońcem albo nie leżała na wielkich mrozach? one tego nie lubią