Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
dobry pomysł z tym zderzakiem sam kiedyś rozkminiałem tyle że połatać od listwy w dół całość od s3, słuchaj a tego rowka między zderzakiem a blendą nie będziesz robić? bo dodałby uroku wg mnie
rowka czyli? chodzi aby ją odseparować ? czy jak ? bo jeżeli chodzi o szparę na około blendy w zderzaku to się nie da bo to inne materiąły plastiku są i musi być spojona jakby niby całość lakiernik jak to pomaluje to bedzie wyglądać jak normalnie będzie sie wyróżniać ale tej takiej szpary nie bedzie widać ogólnie w s3 tez nie widać za bardzo.
Z ciekawości spytam sie plastikarza czy jest taka szansa
Z ciekawości spytam sie plastikarza czy jest taka szansa
dokładnie, albo delikatnie na milimetr naciąć dookoła blendy, blenda będzie w kolorze zderzaka czy czarna?GranuL pisze:bo jeżeli chodzi o szparę na około blendy w zderzaku to się
no ogólnie jest szparka myślałem żeby ją na gladko zrobić ale w sumie racja lekko można odseparować ją blenda czarny połysk już nawet jest pomalowana ;D a kratki oryginalny czarny
foto takie, że ziarno wszystko zasłania, więc ciężko powiedzieć. Poczekam z osądem ostatecznym aż będzie gotowe;)
Nadszedł ten dzień ;D
Podoba mi się myślałem że będzie lipa ale jest obiecująca oczywiście to przymiarka teraz będzie plastikarz to wykańczał wszystko i łączył
[youtube][/youtube]
Podoba mi się myślałem że będzie lipa ale jest obiecująca oczywiście to przymiarka teraz będzie plastikarz to wykańczał wszystko i łączył
[youtube][/youtube]
No co jak co, ale dupcie to borka bedzie miala kozak !!
Zdradz no tylko z czego zaadoptowales ten kawalek tyleczka, passek ?
Zdradz no tylko z czego zaadoptowales ten kawalek tyleczka, passek ?
mloody167, no taki jest mój zamysł lubie mieć coś innego niż wszyscy ale jest to ciężka sztuka bo łatwo zepsuć efekt no i wymyślić coś innego niż obecne powszechnie znane mody. Mi się już znudził czysty OEM+ i dokładki V6 alb 25J wieje dla mnie to nudą już trochę i chciałem coś po swojemu.