Zamarzanie szyb od środka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam wszystkich tak jak w temacie , problemem są zamarzające szyby od środka , albo zamarza tylko przednia szybka albo po prostu wszystkie , auto to passat b5 kombi , dodam że jest skórzana tapicerka , może to coś zmienia. Czekam na podpowiedzi , z góry dziękuję za pomoc
1. wykładzina w aucie sucha?
2. nie włączyłeś czasem obiegu wewnętrznego?
3. jeździsz na krótkich dystansach?
2. nie włączyłeś czasem obiegu wewnętrznego?
3. jeździsz na krótkich dystansach?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
wilgoć w aucie jest ot cały problem, tylko trzeba źródło zlokalizować tak jak kolega wyżej pisze
wlasnie nie wiem czy sucha powiem szczerze ze podejrzewam , dywaniki bo nie mam gumowych tylko welur , obiegu wewnętrznego nie mam wlaczonego i jezdze na ktorych dystansach ale powiem szczerze ze tylko w passascie mam taki przypadek w iinych autach nie
odpowiedź jest prosta: wilgoć, w dywanikach, nie dolegajace uszczelki itd
kup sobie pochłaniacz wilgoci powinno pomoc
kup sobie pochłaniacz wilgoci powinno pomoc
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
- sidewind76
- Użytkownik
sprawdź też filtr pyłkowy i wywietrzniki w tylnej części auta najpewniej pod tylnym zderzakiem czy są drożne jeśli te dwie rzeczy są oki nie powinno być wilgoci
Od nieba dzieli nas tylko 9 milimetrów...